Knas

En väldigt trevlig, mysig och välbehövlig kväll spenderades med E. Den startade med Chapel Hill sisådär halv 6, med ett antal skålar för livet, öl, äckliga breezers, pizza och ett skrattfyllt besök på Snaps innan det var dags för undertecknad att ta sig hemåt. Riktigt skönt att sitta och snacka av sig innan vi båda kände att det var nog för just den här kvällen, och vi lyckades bygga upp en osynlig men fullt fungerande vägg. Det var bara att träna våra magmuskler genom att bli höga på livet. Tack E, för att man kan vara sig själv <3

   

   

Let it rain - Warrant


Classics

Så jag är fortfarande väldigt tom. Bokstavligt talat. Det gör fortfarande ont, och jag har ett släng dåligt samvete som hänger över mig. Men jag försöker hålla mig relativt sysselsatt i min tillfälligt osociala tillvaro, och håller tankarna borta ett tag framöver. Det känns mest välbehövligt just nu,. Det och hinkvis med choklad som jag och pojken vann på Grönan häromdan, vilket egentligen skedde töntigt lägligt såhär i efterhand.
Nä, till och med min fantasi är obefintlig just nu, det får allt bli till att titta på West side Story ist.



Filmräd som det är dags att ta till sig:

- Sound of music
- West side story
- Borta med vinden
- Singin' in the rain
- My fair lady
- Quo Vadis
- Casablanca
- Att tämja en argbigga
- En midsommarnatsdröm
- Div. Shakespear

Broken wings - Mr. Mister


Spektakel

Ja, vad ska jag säga?
Det bara är så. Kärlek.



Ride the wind - Poison


Farmor

Jag har länge fasat för den här dagen. Jag visste att den skulle vara tvungen att komma förr eller senare, men jag har fasat för den sedan jag var liten. Jag kan inte förklara det lilla speciella band jag upplevde att vi hade, annat än att det var oerhört betydelsefullt att det fanns där. Hon fanns alltid där, hon brydde sig om, hon lyssnade, hon fick en att le, hon tog med mig oh min syster till centrumtrippar, huvudstabadet, guldporten och cirkus, hon läste högt kronblom, gnuttarna, hälge och tjalle tvärvigg och ville inget annat än att vi alla skulle ha det bra.

Jag kan inte förklara min saknad i ord. Jag vet bara att jag börjar gråta oprovocerat ibland, och att det gör så satans ont i hjärtat. Jag har tappat all min luft, och vet inte hur jag ska börja andas igen.



R.I.P Farmor, saknaden är alldeles för stor.



  
Tack mina fina vänner för väldigt uppskattade blommor <3

 
Endlessly, She said - AFI


Sunshine



When I was only seventeen
My head was full of brilliant dreams
My heart would call and I would gladly go
At twenty one the world was mine
And I was yours and you're divine
And nothing else would matter to us so
I don't believe in destiny
I don't believe in love
I don't believe that anything will ever be enough

...

As time goes by reality
Destroys your hope and dignity
There's nothing left but shadows on the wall
But just remember who you are
And where you've been you've come so far
And never ever let them see you fall
I don't believe in miracles
I don't believe in truth
I don't believe that anything can recreate your youth

Milky Way - OMD


Teletubbie

Jag och min blivande Gudson





<3



Unconditional - Rob Rock


Virrvarr

Jag vet att jag har snackat väldigt mkt om mina galet virriga arbetsdagar, vilka för övrigt säkert beror på x antal veckor med dålig sömn, ett taggsnår av tankar, värme&kyla samt den enkla anledningen att jag helt enkelt inte är trött och som ger mig dålig hållning, motorik och en allmän icke-hundraprocentig-Stéphanie. Den här dagen var självklart inget undantag.

Jag sluddrade när jag pratade, jag sa 'va?' i varannan mening, hamnade i osynk, skrev fel på skyltarna, fattade ingenting av något, blicken fastnade konstant i något som säkert var jätteintressant, och det kändes som att jag gick runt som i en dröm. Jag ville SÅ gärna hänga mig själv.
Men om man nu vill hänga sig, så är det bättre alternativet att hänga med polarna :) Blev uppmött av T&L och vi begav oss mot en lite lätt spännande tripp till Sollentuna Centrum, där det dracks kaffe och tittades på reor (och undertecknad införskaffade biega chinos, ett linne och en jeansskjorta som egentligen är snudd på för liten). Då T skulle iväg till sist och svänga på de lurviga med ett friskispass, blev det helt sonika hemgång. Upptäckten av att hemmanycklarna fanns kvar på jobbet var en liten sidetrip innan man fick slänga sig i soffan och bara få vara.
T kom över på kvällskvisten, och efter att vi snodde ihop en lyxig middag bestående snabbmakaroner och felix köttbullar, var det filmdags med Trassel och pyssel. Medan jag härjade runt med att scrapbooka min receptbok knypplade T ihop ett fantastiskt fint armband åt mig.

   


Vid midnatt hade T somnat i sitt hörn, och F hade överraskat med att komma hem 'för tidigt' från Gotland, så det var mer eller mindre dags för T att lova att köra försiktigt på hemvägen, och att mysa med F innan det var hög tid för mina 4 timmars sömn.

Never say never - The Fray

 


Plums

Efter en virrig arbetsdag igår slutade man ändå en rätt descent tid på dygnet, och begav sig denna soliga eftermiddag hem till T för att hänga på verandan. Men solen gjorde oss badsugna och bådas hjärnor hade samma slutsats; Ängsan! Dock synkades detta med den enda dagen undertecknad inte springer runt i bikiniöverdel, men fötterna kan ju alltid få sig ett långt och härligt grumligt bad, right? Sagt och gjort, efter ett kort stopp på dragonen för att införskaffa färdkost (m a o kakor, choklad och glass) anlände vi alltså till Ängsan, satte oss på den gamla hederliga bryggan och njöt av livet tillsammans med kaksugna ankor, plirande firrar, och sjögräs.

  



  

   





Life after you - Daughtry


Forever young

How we survive - is how we keep ourselves young at heart



Babes

Alltså, lyckan är stor när man ännu en gång är tillsammans med några av sina bästa vänner från back in the days. Gemenskapen, minnena (allsång, skogsbrand och fyllor i mängder) galenskaperna (exempelvis rökande av actual gräs invirat i papper från en busstidtabell), humorn och bara själva grejen att vi alla är så fantastiskt olika, men har så sjukt roligt tillsammans. En mysig dejt i stan, sedan kidnappades L till Väsby och det blev en middag från Tiger innan vi sällskapades av C & T, och det stod den fantastiska Sound of Music på planeringen. Riktigt Guldkväll helt enkelt, har saknat det nåt så sjukt.



  

 


Photograph - Nickelback


Restless mind

"...so dance with me, darling
let us forget our busy days
just come close to me
and we'll escape for a while
so much that I want you
so much I know that I won't
and I can just watch
as love passes me by
with no chance of doubt
just flies carelessly
and leaves me broken
and in love with a memory
from when we danced..."


Cinderella

Lördagskvällens bravader bestod av 30årskalas i Väsby. Och hade riktigt trevligt med mkt nytt folk, vilda diskussioner, goda daiquires, baconchipsaddiction, vattenkrig - och de ny shoesen gick sjävklart sönder (men gick turligt nog att fixa idag). Jag vet att jag tjatar om vikten, men det var faktiskt fantastiskt roligt att t o m få komplimanger och kommentarer om att 'det syns' och 'vad fin du är'. Då blir man bra jävla glad alltså, med tanke på vilka issues iaf just jag har haft med min vikt. Jag och pojken hamnade i sluttampen bakom bardisken och lyckades actually servera en drink eller två. Och det mest faschinerande ändå - vi bråkade inte!

   



  



  



     



  

Och btw, E! Du finns inte på facebook :/


Shakin' hands -  Niickelback


Roadtrip

Lördagen var förvånansvärt trevlig. Slutar redan runt elvasnåret, för att sedan ta en miniroadtrip till Vingåker outlet med F & M. Dock var Vingåker inte alls lika stort som man hade fått för sig av all härjande reklam, men klart det fanns en hel del för ett bra pris. Satsade in mig för att införskaffa nya jeans, och plockar med mig ett tiotal i stl 25 till provhytten. Det gick sådär, då dom där 3 nya kilona actually har satt sig någonstans och fått mig att gå upp en storlek. Högg ett par riktigt tjusiga Tiger of Sweden i 26 och dom satt som en härlig smäck! Dock hänger små lovehandles över linningen - men jag blir lika lycklig varje gång jag tafsar på dom så jag är nöjd ändå. Införskaffade även ett par nya shoes, jag var ut efter ett par nya vita tygpjurrer, ett par nya slippisar och eventuellt nya arbetsskor - men självklart blir jag skjuten av en kärlekspil och väljer ett par högklackade istället.

Nästa anhalt blir nog dock Gekås.


  
  

Kung av sand - Gyllene tider


Chickflick

Såå, nu är min fredagskväll fixad. Efter en, som tidigare beskrevs katastrofal arbetsdag, hängde jag en stund vid poolen medan M var förbi och lirade gitarr och sjöng för mig och min snickrande pojke. Han skulle iväg på audition och då F skulle agera moraliskt stöd var det bara att ta en tripp till ica och införskaffa mitt fredagsmys. Tänkte satsa in mig på en bra ensam tjejkväll med fotbad, amatörmanikyr och choklad framför en hög med chickflicks. I mitt nuvarande tillstånd lär jag däcka om sisådär en kvart, men vad gör det om hundra år?


Haha, upptäckte just nu att den sista punkten kunde misstolkas :p





Listen to her heart - Tom Petty and the Heartbreakers


James

Äntligen.
Välkommen till världen systerson <3



Heaven is a place on Earth - Belinda Carlisle


Until the world ends

Blä, har inte alls haft en härlig arbetsvecka. Okej, det har gått förvånansvärt bra, men de två senaste dagarna har det känts som att jag har gått runt och drömt, känt mig katastrofalt blåst och om man skulle skjuta mig i huvudet skulle det inte göra någon skillnad. Lite lätt enerverande kan jag ju tala om. Kan ju kanske bero på att jag snittar på 4-5 sovtimmar om nätterna, och dessutom är det så fruktansvärt (utan att klaga) jävla varmt att jag helt ärligt ställer mig i frysrummet var tionde minut och hänger över några kartonger innan även frysen börjar gnälla över värmen.

Och att dagligen bli lika överraskad när man kommer hem och ska krypa i myskläderna är en faschinerande prestation om jag får säga det själv - hur i hela helvetet lyckas man utan att ens veta om det? Snart ska man väl inte kunna se på mig utan att jag får ett nytt blåmärke som pryder min kropp. Töntigt.  





Sunday girl - Blondie


RSS 2.0