Halloween

Oh yeah baby, ikväll firas Halloween med pumpor och kostymer! Jag är så fruktansvärt taggad, I know it eftersom jag, trots att jag led av en släng bakfylla, knatade upp runt 10 imorse och började förbereda kvällen. Först blev det självklart en att-hinna-göra-idag-lista, och jag håller som bäst på att kirra mina flaskljusstakar samtidigt som jag skriver och tuggar frunch. Effektivist javisst! Sedan blir det till att ta sig an den lilla pumpan jag ska gröpa ur för första gången i mitt liv, så jag hoppas att den blir någorlunda bra. Bordet ska hämtas, hyllan ska upp, nät och epilepsiljus ska monteras, kvistar ska tas in, plankor ska hittas, en låda ska ordnas...JA, det kan nog bli bra det här.

Men jag har råkat ut för ett litet problem. Jag tror att kvinnsen tittar ut senare idag, det känns som det. Jag vet inte, men på något sätt känns det inte så lyckat om man ska vara utklädd till mumie?


Taggad


As long as you smile

"...every step is a sacrifice, and I am tortuered for your sake
just as long as you're smiling, I'll take the blame for your mistakes
and I could go happily barefoot on glas, and I could cut my wrists
just to hear your secret whisper that I'm all yours to miss
and I play with plastic bags, and I inject poison just for fun
I've got knifes in my pockets, and in my belt a loaded gun
just as long as you're smiling, I could play with razorblades
it's not much, but I'd give my life, whatever to prevent you to fade
I only care for your smiles, your laughter and your air
so when you laugh while I take burnmarks, I smile cause it's the only time you care..."


Kalabalik

Idag är det en rätt tight dag, även fast jag kan lyxa till med ledighet. Lägenheten är katastrof, och med tanke på att nästan 30 pers våldtar den imorgon känns det som att något måste göras. Eventuellt hugga tag i en städhjälp, för att göra det själv är så förbannat tråkigt! Måste införskaffa det sista till morgondagen också, en tripp till systemet, wax och gravljus bara för att nämna några. Skulle väl eventuellt också stöta på föräldrarna en snabbis om dom ändå skulle hänga i krokarna. Och sedan är det middag på Gullmarsplan runt 18 ikväll, ombytt till konsertkläder och klar ska man vara. Rise against på fryshystet, och jag har försökt ta mig an deras låttexter så gott det går, hara för att jag också ska kunna hoppa och sjunga med alla andra. Sedan blir det en öl eller två efteråt för att fira Fs födelsedag. Det är bäst att sätta igång!


TUT!

Jag fattar inte idioterna som tutar på en när man övningskör?! Okej att jag åkte i 40 på en 50väg, och okej att jag inte lyckades få i ettan på min tröga växellåda på en gång, men jag har faktiskt en skylt som tillåter mig att göra så! Så låt mig va, kommer ändå köra om dig om några månader, din dumma jävel!


Dream on

Jag är fruktansvärt skadad. Jag vet inte om det har att göra med att min familjs traditionsmani, där exempelvis skumpan nästan åker fram om man råkar ha namnsdag, vilket iof är galet mysigt. Men jag är så totalförälskad i julen. Jag var inne på Åhléns idag, och hittade de mest fantastiska julkulor som man bara måste ha hängandes i kungsgranen; en gris, en påfågel och en muffin (som man actually skulle kunna äta upp...typ) bara för att nämna några. Jag har hittat mina svarta filttabletter som jag tänkte ha till min planerade familjära julmiddag som fortfarande ingen vet att dom är bjudna till. Skålar, ljusstakar och mysplädar - allt är planerat till detaljen, till och med menyn. Förvisso har jag en väldigt dyr inköpslista, men den insikten tar vi itu med vid ett senare tillfälle, nu vill jag bara drömma.

För övrigt har jag precis kommit hem från en spatsering på stan med E och införskaffat ett hus, en oerhört fin ljuslykta som jag är helt kär i, och som senare kommer stå i köksfönstret när väl fönsterbrädan har kommit på plats. Jag har också varit på en tokfrustrerad jakt efter de speciella gardinerna jag har kommit fram till att jag ska ha i köksfönstret. Observera ska ha. När något verkligen skas ha blir det till en fix idé för mig, och jag nöjer mig liksom inte med något annat. Taskigt läge då när dom råkar vara slut överallt. Självklart går man inte med på det, och efter en tacksamt utprintad telefonlista och en släng olidlig envishet, sätter vi oss och fikar (på f.ö. världens sämsta café) och jag fick äntligen tag på dessa fantastiska gardiner! Är helt galet nöjd och glad, trots att jag är sisådär 800 spänn fattigare.

Imorgon bär det av till stan igen, min lördagsoutfit ska justeras och efter att ha spenderat lite pengar på fina grejer har jag blivit helt toktaggad igen. Nu kör vi så det ryker!


Tack för att du finns där.


Gone

"...put yesterdays behind you, they're gone and won't come back..."


Det slog mig lite lätt att jag jag fick lön idag. Känns så fruktansvärt bra att slippa nalla från sparkontot bara för att få lite fritidsintressen att gå ihop. Så nu är jag glad och nöjd, och känner mig actually ett uns bättre. Han spände upp en av mina tavlor igår, blev så fruktansvärt bra, och jag kan inte sluta titta (även om dom trots allt liksom inte har kommit upp än). Det blir en rätt tidig dag idag, så ska antagligen iväg till stan med E, köpa ett hus och och lite pryttlar inför halloween-ferren på lördag. Jag vet inte riktigt hur taggad jag är längre, men jag hoppas dagarna dit blir lika bra som gårdagskvällen. Ha en fin dag nu!


Doesn't that sound sweet


Temptation

It seems like you're tempted to break my heart


Put a gun to my head

Jag vet inte riktigt hur jag ska försöka börja skriva ner det mesta som snurrar runt i mitt huvud just nu. Det är mer en blandning av känslomässigt kaos och frustration. Snälla skjut mig, liksom. Ena sidan säger åt mig att kämpa vidare, jag kan ju rutinerna och jag vet hur ledan går, men emellanåt är det ju faktist så jävla bra. Å andra sidan har jag gett upp, jag orkar inte bry mig. Jag vet att jag har sagt det väldigt väldigt väldigt länge nu, men nu känns det verkligen som att det tar stopp. Det som säger emot den här halvan av stormen bakom ögonlocken, är att jag väntar fortfarande på...något. Vad som helst som bryter alla gamla mönster och gör allt bra igen, utan att jag är den som tvingas anstränga mig till det yttersta för att få den minsta respons. Man undrar hur det är med mig. Egentligen är det väl inget speciellt, avskyr att lägga min last på andra, så jag rycker mest på axlarna och frågar dumt "vad menar du?", innan jag iaf försöker gömma mig bakom all min pågående likgiltighet. Officiellt sett är att jag inte kan beskriva alla mina motgångar i ord, och försöker därför inte ens. Inofficiellt lutar det mer åt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.  


White trash beautiful

Nu har jag snoozat en timme, så det känns som om det var dags att kasta fötterna över sängkanten på det iskalla golvet och ta sig an den stora frågan: vad blir det till frukost idag? Hur svårt är det egentligen att komma ihåg att köpa bröd, mjölk och eventuellt fil med jämna mellanrum? Jag har i stort sett ätit snabbmakaroner och microgjorda bacon till frulle i två dagar nu, men idag är baconen slut så vad orkar jag engagera mig i för matlagning en morgon som den här? Åh, jag har ju faktiskt skafferiet fullt av hederliga skorpor!
Nä, det är dags att lära sig baka bröd.

Övningskörde med min lilla bil igår, så fruktansvärt roligt! Jag blev äntligen kompis med dragläget (minimerade antalet kärringstopp från 48 till 12 - heja mig!), och jag tror till och med att jag har uppfattat lite mer om avstånd, även om jag körde upp på trottoaren ett par gånger. Jag svängde ut för fort och tvingades backa, och sedan fick jag ett kärringstopp i en backe och var tvungen att ta tag i det här med att starta på tvåan. Lite överkurs för en andra lektion, men ack så roligt! Jag fick lite ståpäls när jag fick möte en gång, feg som man är tar man inte tag med det och får ist en skrattande C i passagerarsätet. Men detaljer liksom.


Nä, det är dags för frukost. God vad jag önskar att det var tillåtet att ha på sig mjukisbyxor på jobbet, känner inte alls för mina trånga och trasiga jeans. Leggings och kjol kanske skulle göra chefen glad?

 

 


Score

För övrigt har jag ändå (fram tills kanske...2?) haft en galet trevlig kväll. 4 brydar satte sig på ett ställe i gamla stan som jag inte kommer ihåg namnet på för tillfället. Åt lite panna cotta, hivade några öl, snackade dumma raggningsrepliker och allmänt trivdes bland alla våra skratt och utrop med "SCORE!". Sedan tog U med oss till Soap Bar, och jag har aldrig varit med om ett svettigare ställe alltså - man gick som packade sardiner i en minimal konservbruk, folk drog en i jackorna och luften var obefintlig. Ett snabbt besök på 5 minuter var allt som krävdes för att vi skulle fly därifrån, i synnerhet när folk fortfarande kanade in. Efter mkt om och men (och självklart det rutinerade bråket) bestämde vi oss för att helt sonika ta oss hemåt. Kramkalaset på Soap Bar tog mest musten ur oss, och jag lejde skjuts hem från en älskvärd T. Det blev disney-allsång på vägen till bilen, E var övertygad om att jag inte skulle hitta hem, och efter att ha snudd på somnat i baksätet och försökt leka guide de sista metrarna till hemplanen, var det dags att låsa upp dörren, ta sig an kvällens uppdatering och nu när den är avklarad hör jag hur den tomma sängen skriker högt och gnyende efter mig. Ska jobba imorgon, och just nu känns det ändå helt okej...actually.

Måste mer eller mindre hävda att jag har världens bästa brydar i min umgängeskrets - slå det du!


Hopeless

Jag är så jävla trött på att tvingas utstå en uppsjö av respektlöshet så fort det råkar bli helg (ganska så enerverande när dessutom veckorna består av mån-fre-lör&sön). Hur svårt är det att hugga ett sms och tala om var man är? Hur jävla mkt begärt är det att trycka på den gröna luren när man ringer? Jag kommer aldrig att förstå problemet. Så jag har en så enkel lösning på det hela så att det nästan är löjligt - jag skiter helt enkelt i det. Jag pallar inte. Vad jag menar och anser är alldeles too much information, och besvaras därmed med simpel ignorans. Så jag skiter it, jag förtjänar det inte. Från och med fredagar efter kl. 20 och fram till söndag 20.00 behöver vi helt enkelt inte höras alls. Så jävla bra, tycker du inte?


I don't wanna

- Smsa C
- Ringa komvux
- Kirra ny telefon
- Ringa sjukan
- Ta en lång välbehövlig promenad
- Rasta kaninen
- Ringa farmor
- Städa hela lägenheten
- Beställa kilramar
- Kolla in Lensway

Måste göra massvis med tråkiga, nyttiga saker.
Inte konstigt att jag istället sitter här och nagar om vad jag måste göra, ist för att actually få arslet ur vagnen och göra dom. Totalt handlingsförlamad och motivationshandikappad, och skjuter på allt. Bittert.
Men jag ska.



Jag ska bara äta frulle först.


And he said

- Hello wife.
- Hey husband.

You've got what I want

Jag skulle vilja ha en systemkamera. Och en snuskigt dyr ipod. Jag skulle vilja ha ed hardy gummistövles, van shoes och gula converse. Jag skulle vilja ha tillräckligt mkt pengar för att kunna tillåta mig att tatuera mig. Jag vill ha massvis med underkläder från Hanky Panky och Frank Dandy, strumpor från Topshop och en old school adidasväska. Icke att förglömma en retro boombox. Jag skulle vilja vinna 1 miljon (till att börja med) på triss, så att jag kan inreda mitt boende exakt hur jag vill. Jag skulle vilja ha ett saltvattenakvarium inbyggt i väggen dessutom, såklart. Jag vill ha knastrande snö och jul Nu. Jag vill resa jorden runt och se Allt som är värt att se. Och just nu skulle jag vilja skratta så att jag grinade. Jag skulle vilja slippa värken i käkarna, och jag skulle vilja kunna äta mig igenom dagar, för mat är så fruktansvärt gott. Och jag skulle vilja ha en kram. Jag vill ha en mandolin, ett våffeljärn, en blender och tillräckligt många körlektioner så att jag får körkortet så fort som möjligt.


Så det känns rätt bra att det bara är 1½ månad kvar till födelsedagen.


I know I'm childish - but you're just dumb

Min fredag var fruktansvärt rolig. Det var kul att hänga med människor från the good old days igen. Och det krävs inte mkt; vi sätter på lite bra musik, öppnar ett gäng öl och spelar sällskapsspel. Det behövs inget mer. Twister när man är lite på tårna är fantastiskt kul och jag antar att dom fick ett par lyckade bilder från våra ruskigt smidiga eskapader - massvis med rumpor i ansikten, närgångna näsor, mjölksyra och hickande skratt. Galet bra. Och att E fick en sovande gäst på soffan, och vi andra stannade uppe till fem på morgonen, det hör liksom till. Me like.

Lördagen var helt okej den också. Blev bjuden på frulle hos E, och blev sedan upplockad av mina föräldrar till en spatsering i täby centrum. Kusinbarnet fyllde ju 4 och det skulle firas. Blev lite kläder och pärlor innan vi tog oss hem igen, slog in lite halvfint sådär och V hämtade oss till kalaset. Lilla busetrollet är så underbar, och eftersom jag var så trött och inte alltför social tycker jag att det var en utomordentlig idé att låta henne dra i mig, klänga på mig, och tvinga mig lägga pärlplattor och leka mamma-pappa-barn (jag fick vara storesyster Laika och sötnöten var mamma Sara) och vi tog oss säkert igenom tre dagar där vi satt på mattan, handlade, lagade mat och sov. Sedan blev det massvis med raclettgrillning på kvällen, och lite tittande på lilla sjöjungfrun medan jag och lilla L ritade lite tillsammans och jag fick läsa "det spökar, Alfons" för henne. Sedan fick jag skjuts hem till en tom lägenhet och gick och la mig på en gång.

Söndagen var däremot värdelös. Hade ingen lust med något, snackade inte med någon. Och om jag mot all förmodan sa något var det bara irriterade pikar och svar tillbaka som jag gärna hade klarat mig utan en dag som den. Det kändes lite som att bo med en främling och jag ville mest hålla mig undan. Du Behöver inte röra mig om du inte vill liksom.

Jag hoppas iaf på att den här dagen blir tusen gånger bättre.


Ms. Funny girl

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Men något känns väldigt annorlunda. Hon sa att jag får ta och bli en jätterolig person att vara tillsammans med, men jag har liksom ingen lust. Jag vill väl, men jag är för tillfället helt uttömd på anträngning och motivation, har ingen energi till att ens försöka. Och jag blir så lätt frustrerad - väldigt frustrerad.
Men det ger sig väl så småningom, hoppas jag...


Just tired.

Har inte skrivit på några dagar nu, har iof inte hänt så mkt heller.
Var tvungen att bege mig upp och jobba i lördags, och eftersom planen var att träffa E direkt efter jobbet var det inte bara en grej som skulle med - skor, kläder, smink och the whole shabang. Men eftersom jag har den bästa väskan ever får allting plats utan problem.

Det var en skitdag på jobbet. En kassa ville inte fungera, en kyl gick sönder och vi tvingades slänga kött för sisådär 8000:-, D körde städmaskinen och krockade med en glasdörr och sen gick låset till personalrummet och kontoret i baklås och låssmeden kom inte förrän tio minuter innan vi skulle stänga. Och även om han tog ut allt lås som fanns i dörren ville den fortfarande inte öppnas. En förkrossad A lovade att det skulle bli jordbävning bara för att. Stannade en halvtimme extra för att försöka piffa upp mig lite och lämnade sedan stackars D&A med den puckade låssmeden, och begav mig till S&D.

Det var riktigt länge sedan jag var på en fest där jag inte känner så många. De senaste åren har antingen festats med Täbyfolk eller Väsbyfolk och helt plötsligt blev det mkt blandade människor. Och det var liksom...skönt. Jag älskar ju att träffa nya människor, för man får liksom vara lite hur man vill. Man är sig själv, men man kan spela drygare, kaxigare eller fullare utan att någon riktigt fattar. Det är jätteskönt och det var faktistk rätt kul. Det var trevliga människor, E hade haffat en Jacob's Creek åt mig och D var så full att han ramlade in i precis allting...han sa att jag såg ut som en kille, varpå jag sa att jag kallades Stefan och han tyckte att det då var okej att säga att han älskar mig (...) Hans fästmö bara skakade på huvudet. Kan ju för övrigt säga att D däckade sen.
Det blev en taxi hem runt 2, och upptäckte dagen efter att jag hade glömt en sko (...) och min mobilladdare där borta. Inte okej. Upp och ta pendeln till jobbet, slutar 18 och det är bara att ta sig dit. En söt E hade förberett med en plastpåse vid deras staket som jag fick haffa i regnet på hemvägen.

Kom två timmar för sent till jobbet dagen efter, och går sen vidare till Taste of Ink där E gaddar halva ryggen. Galet tjusig tatuering, lite halvt  avis sådär. Min dödskalle kommer snart, I promise! Kvällen gick åt till middag med pojken och S&H på vita hästen. De hade gjort en bra deal med ett gäng pollacker på hans jobb, så killarna bjöd sina girls på vad vi ville. Galet god förrätt med gurkstavar, vitlöksbröd och morotstzatziki och sedan en blodig plankstek med potatis och självklart ett par öl. Så fruktansvärt gott!
Jobbade tidigt på tisdagen och våldgästade föräldrarna efter jobbet med syster och farfar. Mkt gott och lite matplanering inför födelsedagsfirandet i slutet av november. Lasagne tror jag vi bestämde oss för. E ringde och talade om att hon hade kirrat biljett till Rise Against den 30:e åt mig. Så galet kul, nu måste jag verkligen lära mig alla deras låtar utantill. Fick skjuts hem, åt lite middag och däckade i soffan.
Igår våldgästade jag föräldrarna igen för jag, trött som en jävla gnu, tyckte att Väsby låg för tillfället alldeles för långt bort. Snyltade lite mat och åkte sedan hem och storhandlade med pojken. Hyrde dessutom film, vi har kommit in i en Johan Falk-period just nu.

Och nu sitter jag här och ska först ner till ICA och lämna tillbaka filmen, sedan ska jag titta på ettårspresenter åt föräldrarna, och sedan ska jag själv till jobbet och knyppla några timmar. Sen är jag ledig sex dagar i rad och jag undrar hur i hela helvetet jag ska spendera dom? Va med mig?

Paper wings - Rise against


Snowflake

Det snöar.
Jag tycker alltid att den första snön är fantastisk. Och flingorna är stora nu också, det är verkligen liksom...fint. Idag blir det till att inviga vinterjackan, tror att skinnpajen får hänga på sin krok en dag till. Undrar vilka skor jag ska ha bara, måste införskaffa nya stövlar.

Hero of war - Rise agains


Bonkers

Min fredagskväll blev inte så överdrivet tokig tycker jag allt. Efter att ha mött upp E&N i stan knatade vi till Medusa och tänkte ta en öl. Det blev ist tre öl, och undertecknad som hade missat det här som kallas "middag" och inte har intagit alkohol på länge, blev glad i hågen av bara det. As taggad försökte man även flirta till sig E & T, men jobbet kallar så här en lördagsmorgon och så var det med det. Det blev en tidig kväll eftersom E&N och skulle upp fem imorse, och jag kom hem runt 10 och hittade massvis med tomma ölburkar i lägenheten och röklukt i datarummet (inte okej). Kom på det här med middag och tänkte att nu var det ändå dags för att ta igen sig lite näringsämnen. Men när man öppnade skafferiet är det två malar som skyndar sig att flyga ut.

Fuck. Malproblemet finns alltså kvar (inte alls i den stora grad som tidigare dock) men hittade ett par larver i müslin och efter det var det bara till att kasta allt som fanns i skafferiet. Inte helt okej det heller, hungrig som man var. Inte helt okej heller att halvt påverkad tvingas ställa sig och torka ur skåpet och diska alla burkar och vaser som står där inne eftersom pojken och J hade bestämt sig för att pallra sig till Garbos som vanligt.
Ett par samtal kass attityd senare, fortsatte man läsa "the vampire diaries" och sen var det mest att sluta ögonen och däcka på en gång. Vakna till lite nån gång mitt i natten när sällskapet dundrade in genom dörren och nu sitter jag här, dricker gammal hederlig Earl Grey och ska jaga rätt på ett par mackor att tugga i mig. 
Orka jobba idag, är inte alls sugen. Jag jobbar så sällan, så det känns som att jag har glömt lite hur man gör. Men sedan blir det antagligen lite firande hos S&D och det får ta och bli kul. Undrar vad jag ska dricka bara?

I only wanna be with you - Volbeat 


Dagens I-landsproblem

Kan någon snälla tala om för mig hur man lättast lär sig att räkna ut det här med bromssträcka och reaktionssträcka? Och kunna förstå det här med klockslag och datumzoner på skyltar? Jag får krupp.


So much for happy thoughts

Är det någon mer än jag som redan har fått julkänsla, och ännu värre - känt av julstressen av den? Jag låg vaken till fyra inatt (jag undrar hur gammal man måste bli för att loosa växtvärken?) och planerade inköp av julklappar, pynt och middagar (jag har typ redan planerat en middag i mitten av december som ingen vet att dom är bjudna på) och jag har fått otaliga bilder i mitt huvud om hur allt ska se ut. Förhoppningssvis blir det en tusen gånger bättre jul än förra året. God, jag måste vara skadad.

The Diary of Jane - Breaking Benjamin


Stick

Jag har ingen lust att titta mer på tv, eller sätta på ännu en film. Jag har ingen lust att kolla facebook i 2 sekunder, spela lite meningslösa spel på king.com och försöka hitta på relativt vettiga saker att pränta in i ännu ett inlägg. Och inte har jag så stor lust att åka ensam till ett centrum någonstans utan pengar på kontot. Och jag har sannerligen ingen lust att vika tvätten. Så vad göra en dag som denna? 

Jo, jag har gjort ett par trevliga mackor, kokat favoritte (mandarin), klätt på mig mkt behaliga och varma kläder, och tänkte ta mina stickor, sätta mig i solen på balkongen och lära mig sticka. Jag tänkte sticka ett par lovikavantar och ett par raggsockor (iaf när jag har lärt mig hur man gör) och lyssna till bra musik. Sedan lösa korsord, skriva planeringslistor inför Halloween och plugga teori i väntan på att få sällskap. Ja, jag tror faktiskt att det faktiskt kan bli en mkt trevlig dag. Sedan är tanken att jag ska lära mig virka och sy.

...

God, jag låter verkligen som en ung pensionär.
Kanske helt enkelt blir så i brist på ett liv.

Delilah - Plein white T's


Munchkin

För första gången i hela mitt liv ställde jag mig på vågen och den visade 53 kg. Och först blev jag som vanligt jätteglad och skuttade runt i lägenheten och tänkte att nu är jag ta mig fan inte så överdrivet vek längre (det är fan en hård väg uppåt från 49 kg i början av året). Men sen börjar jag undra - hur i hela helvetet går det här till? Jag tränar inte direkt, jag äter inte så överdrivet mkt mer nu än vad jag gjorde innan, egentligen. Och jag har precis genomlidigt min kvins, så jag är knappast med barn, men är konstant hungrig och fortsätter öka, vad händer?

Radio Girl - Volbeat


Breaking through

Sådär. Nu har jag gjort allt jag sa att jag skulle och klockan är knappt ett. Förutom snacka med doktoren om gardasilen då jag råkade ringa under nedlagt telefontid. Men men, det kommer ju en ledig dag imorgon också.
Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag har ingen lust med något längre. Jo, jag har lust att tatuera mig, att skratta, att fly landet och knata runt i nya skor. Men på något konstigt vänster känns det som om...jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, det är som om jag inte vill något speciellt längre, utan mest bara flyter med och bara är. Jag känner inte ens vid något habegär längre, och det är fruktansvärt konstigt. Och det kan omöjligt vara sunt, eller? Det kanske bara är blodsockret som är lågt, säkert dags för något näringsrikt intag, kanske en frukttallrik med keso? Förhoppningsvis får det habegäret tillbaka. Alternativt måste jag kompensera hjärnan med någon konstruktivt för att väga upp de senaste dagarnas meningslöst grillande. Jag kanske ska börja sticka idag, lyssna på bra musik och rasta kaninen? Ja, kanske. Vad som helst som inte har med tvn att göra, jag tror att det är den som tar död på den sociala kompetensen.  

Btw är Breaking Benjamin Grymt bra!

"...Shove me under you again
I can't wait for this to end
Sober, empty in the head
I know I can never win
Why should I have to wait
I'll just look the other way..."

Breaking Benjamin - I wish I may


Try to be a good girl just for once

Jag tänkte vara en duktig flicka idag (iof är klockan inte ens 8 än, så jag har hela dagen på mig att ändra mig, men säger man inte att det är tanken som räknas?) och spendera min lediga dag med ett gäng nyttigheter. Jag tänkte först nu ta en springtur alternativt långpromenad i rusket med favoritmusik i öronen innan frukosten. Och jag tänkte ringa husläkaren och ta ett snack om mina gardasilsprutor, tänkte ringa KY om utbildningen, beställa nytt bankkort och jag tänkte dessutom tvätta. Eftersom A inte kunde visa sin söta nuna idag, verkade nyttigheter som en relativt otrevligt men nödvändigt substitut för socialisering. För att inte tala om alla egenbakade kanelbullar jag tänkte hiva i mig såhär i efterhand eftersom jag missade kanelbullens dag igår. Sedan tror jag att resten av dagen kommer gå åt till teoripluggning, det finns en möjlighet att pojken tar med mig ut och övningskör ikväll. Jag vill jag vill jag vill!

Youth gone wild - Skid Row




Mina och E's bullar förra året - Delicious!


Lovely sunday

Jag har upptäckt att jag hatar söndagar, det finns inga mer värdelösa dagar i veckan. Av alla sega dagar jag har utstått de senaste veckorna, så är söndagar de absolut värsta. Och under omständigheterna känns det som att jag bara ska grilla hjärnan med meningslöst stirrande på någon kass film och dricka upp en låda Blue nun någon glömde förra helgen i brist på annat. Jag riktigt hör själv hur bitter jag låter, men idag är det bara en sån dag. Ignorerande sms och irriterade utrop. Det är nästan tragiskt att jag upptäckte att man egentligen skulle behöva måla om taket. Lovely sunday.


Must have done something wrong

Jag anser mig inte vara speciellt kaxig. Men jag säger mer än gärna ifrån när jag tycker något är fel och om någon beter sig fel. Attitydsproblem och kaxigt/nedlåtande tonfall när man inte förtjänar det. När någon anser sig vara bättre, större, starkare, mer värd och mer förmer än andra, då biter jag tillbaka och ger tillbaka med samma mynt. Då kan jag spela en dryg och kaxig äcklig bitch som bara vill slåss utan problem. Och får jag inget gensvar provocerar jag fram ett utan ansträngning. Jag tror att jag kan vara riktigt hemsk.
Men saken är fortfarande att jag aldrig blir en "sån" utan anledning. Okej att jag kan ha kort stubin, och okej att jag kan överreagera och ha fel jag också. Men när jag verkligen verkligen inte anser mig ha gjort någonting, och inte förtjänar att bli behandlad på ett visst sätt - som sagt, jag hugger tillbaka.

Men av någon konstig jävla anledning anses allt ändå vara mitt fel, att jag startade det hela och det är helt plötsligt jag som "tror att jag är något", kommer och "leker boss troende att jag bestämmer" och "allt jag säger är lag". Och jag får ett gäng avhyvlingar för att jag är kaxig, sur och jävlig. Jag kommer aldrig förstå varför det är okej för resten av världen att säga ifrån, men inte jag?

 Jag hoppas att det regnar på dig.

 


Fudge

Det har än så länge varit en fruktansvärt seg helg. Kom hem elva i fredags, åt lite och tittade på massvis med tv innan jag däckade lite lätt irriterad. På lördagen vaknar man av att kroppens alla muskler i armar, ben och rygg säger ifrån, så man går upp vid 10 och stretchar, lägger sig på spikmattan och tar en galet varm dusch, kokar makaroner till frukost i brist på annat och sätter på en film att somna till typ två. Vaknar hungrig som en tjur och tvingar skjuts till ICA för att handla. Kommer hem och han kirrar fishssticks och mos innan vi beger oss på bio med S&H (att se "the final destination" i 3D var galet roligt). Efteråt tar vi en öl hos oss och sätter på ännu en film ("Turistas") som var lite halvobehaglig, men helt okej och däckade sedan i soffan till typ 4 på natten.
Så för att recensera den här helgen kort är bara film och sömn för min del med en trevlig lördagkväll. Vaknade typ nyss med kroppen fortfarande helt fucked och insåg att jag måste spendera dagen med att jaga en mobilladdare. Roande.


Don't call

Det börjar med att någon har släppt kaninen lös i hela lägenheten i fredags, och på natten hittar man sin mobilladdare tuggad i bitar. Inte så jävla kul att gå tillbaka till min värdelösa telefon som stänger av sig lite hur den vill, men förhoppningsvis funkar ett tag till. Så man talar om att om nu haren ska vara lös i hela lägenheten, kan man ju iaf stänga dörrarna så hon inte kommer in i varken sovrum eller datarum. Och det verkar vara okej. Tills igår natt. Då har någon 'glömt' att stänga sovrumsdörren och vips, så har jag ingen mobilladdare till den telefonen heller. Jag är så jävla lycklig just nu. Bara för att du tycker att jag behöver en ny mobil känner inte jag att jag har råd med det förrän om tre månader då soffan är helt avbetald. God, jag är så fruktansvärt irriterad.


Iskall, hungrig och sällskapssjuk

Jag är så tatueringssugen igen! känns som om min dödskalle med tre rosor står näst på tur, eller immortality, eller en krona, eller en text...tror dock att jag får dissa idén om körsbärsblommorna, det kommer antagligen se ganska så plåttrigt ut, och det kanske inte vore det mest optimala. Men eftersom Ts tattis blev så galet bra och man sitter där också suktas...det kommer att sluta med tatueringen innan året är slut (www.tasteofink.se), hur lite pengar jag än har.

Efter gaddningen var det en tur till Es jobb, tanken var att vi skulle haffa något gott men ist blev det till diskplockning och brödgrillning i det uppstående kaoset. Alltid lika kul att hjälpa till innan jag snattade en specialmacka och knatade till mitt äckliga jobb och lallade mest runt idag också eftersom vi fortfarande har ett gäng inarbetare. Dessvärre verkar dom inte palla kassatrycket, så det blir 2 mins lallande åt gången innan man springer tillbaka till en åter halvmil kö. Och sen att min kassa hade över +15000:- hör liksom inte hit.

Sedan, sällskapssjuk som man är, tog man stadsvägen hem igen för att få lite sällis till centralen. Inte fan tänker man på att det tar en halvtimme extra och att det är kallt som en jävla frysbox ute, så mina stortår domnade för övrigt bort. Men lyssnade på glad musik, och försökte terrorisera diverse pips men onödiga och trötta samtal innan jag bestämde mig för att trycka in båda lurarna i öronen och slumra till på tåget, hugga bussen hem för komma till hög musik och två manligheter som står i badrummet tillsammans och fixar håret, som dessutom tidigare suttit framför idol och druckit öl...manlighet javisst. Njöt i fulla drag av en ensam liten kall tortillia med köttfärs, gurka och ketchup innan karlarna haffar en taxi in till stora staden för att skaka på de lurviga.
Min sällskapssjuka får alltså ingen ro ikväll heller.

Men det är lugnt, jag tänkte ta en timmes varm dusch, äta hinkvis med choklad och dricka mandarinte i så stora kläder som möjligt och titta på en disneyfilm. Har inte riktigt bestämt mig om det ska bli Lilla sjöjungfrun eller Lejonkungen. Tror att det blir törnrosa.

Blue suede shoes


Pain and pins

Idag lutar åt en rätt bra dag. Har nästan precis gått upp ur sängen, och har upptäckt att mina ben gör satont! Så jag tänkte ta en kvarts stretchning och ännu en kvart på spikmattan innan jag tuggar i mig min nyttiga frukttallrik till frukost och sedan beger mig iväg till Täby för att sällskapa T när hon gaddar sig igen (jag är lite avis sådär) innan det är dags för att jobba till typ 21 ikväll. Och förhoppningsvis är det inga problem idag på jobbet, igår var det turligt nog nästan bara lallande runt. Ibland är det bra skönt att ha inarbetare, det blir lite omväxling i alla "hej", "var det bra så?" och "tack" jag annars brukar spendera dagarna med att torka ut halsen med. Inte helt okej.

Jag skulle vilja ha massa strumpor från Topshop, galet söta anklesocks.



- Är du världens sötaste?
- Är du världens finaste?

Untamed

"...her thoughts are but a whisper, a wind can not embrace
Nothing but a sentence, her heart don't want to face
Words and thoughts forbidden, hidden with taboo
Pathetic ways to acknowledge, to know selfcentered "you"
She's been prisioned with emotions, and yet she do stand tall
With every heartbeat echoing, and have no tears to fall
But soon she must put up a challenge, to walk highheaded from her fear
To look at it carelessly, and manage it to bear
But she don't know how to conquere it, don't know the road "get out"
No one seem to understand, she's trying to figure what it's all about
And her thoughts keeps teering her, a little every day
She rather just pretend to forget, and keep hoping she can stay..."


Motivated

"...If God could comprehend, and understand my will of life
shouldn't he maybe change me, to be able to do things right?
If God would want us to be glad, why must everything be hard
too tough to get things started, remembering beeing scared
I've never said i'm not up for it, nor complained i'm not that strong
but just for once, please say yes, to keep my will hold on..."


Shoeholic

Jag tror jag råkade bli frälst av skor (igen) i samma ögonflick som conversen hamnade i min ägo. Jag har tillbringat hela morgonen med att titta på just skor, helt fantastiskt! Jag vill uttöka conversen med gula, gröna, ljusblåa och vita, och jag har dessutom hittat härliga färgglada höst- och vinterstövlar från Sugar som jag råkade bli kär i. 

Och självklart har jag tagit tillfället i akt och spanat in de nästa hardypjukksen jag eventuellt hade tänkt införskaffa, och det är ingen lätt match att bestämma sig - alls. Jag tror att jag har kommit fram till att jag iaf inte vill ha ännu ett par vita i första taget, men man vet ju aldrig. Just add them to this years wishlist.


RSS 2.0