Unable to smile

Och där åkte farmor in på sjukhuset.
Måste jag vänta hela tre dagar till innan det här året tar slut?


Personalferre

Lördagen spenderades på jobbet. Tokbakis som man var, kändes det kanske inte riktigt okej, men huvudvärken gav med sig efter ett tag (en halv dag sisådär). Slutade halv 8, och den här kvällen var det personalfest på Colosseum i Solna. Jag och A tar oss åker hem med H, där vi möter upp nästan halva gänget, shottar baileys och röker vattenpipa innan vi tar bilen och åker vilse in.
Efter mkt om och men parkas bilen och vi tar oss in i en stor typ...sal med flera runda bord, schysst dukning och libanesisk buffé. Det var dom flesta butiker norrort, så vi var upp till 150 pers skulle jag tro. Askul att träffa människor som man har jobbat med ett par gånger. Efter maten hade dom kirrat dansuppvisning bestående av 6 st nakna magdansöser med fjädrar i håret. Och med tanke på att 90% av dom anställda är grabbar så var det självklart en schysst uppvisning. Senare efter alla hade fått i sig en del förfriskningar, började ett dansgolv uppstå, och jag och mina kollegor dansade ta mig fan halva natten. Det var riktigt roligt måste jag säga, snyltade skjuts av H och var hemma typ halv 4. Upptäckte lite att jag jobbar med världens bästa människor. Typ iaf.  


Ensam tjej :p


Chefen och våra tvillingar


Magdansöserna


Jag & S - heta som få


Y var glad och kärleksfull


Och jag var lika glad som vanligt


Red red wine - UB40


Bowling, vurpor och champagne

Discobowlingen var fan bra kul. Även om jag var tokskeptisk över denna relativt kasst planerade kväll, så blev den ändå lyckad. Okej att jag kom sist av alla. Men jag skyller på alkohol, en snäv kjol och överrörlighet, så jag såg ut som en klåfingrad bläckfisk när jag slängde iväg mina klot. Favoritklotet hamnade efter en stund i rännan, och självklart tycker undertecknad att det är en smart idé att spatsera ut på banan och hugga tag i den för att fortsätta lira. Dessvärre hade man inte räknat med att det var så ofattbart halt och gjorde en riktigt ond och underhållande vurpa. Men det känns alltid lika bra att få folk att skratta.
Vi begav oss sedan till Caféet. Det är onödigt dyrt och inte alls min typ av place, men måste ändå säga att det var galet roligt att komma dit, driva lite och flumma runt bland alla kostymer och balklänningar. Champagne beställdes in och rom&cola dracks, och dansgolvet kallade.
En riktigt lyckad kväll, för att vara så oplanerad.

Jag sa för övrigt att Caféet är en once in a lifetime upplevelse för mig, känns inte som mitt favorithak direkt. Men det var innan jag kom på att det är andra gången jag var där bara i år. Hm?


Disaster

Idag ska jag och J fira våra födelsedagar tillsammans. Det blir Discobowling och vi står uppskrivna på listan till Café opera, som kanske å andra sidan inte är mitt förstahandsval direkt. Dessutom är jag sämst på bowling, hur jag än gör träffar jag bara rännan och det är väl okej dom första gångerna. Men att ha 12 poäng när resten av lirarna ligger på 150 känns det inte så okej längre, och jag är en riktigt dålig förlorare när det just gäller bowling. Det värsta är när någon ska försöka visa mig hur man gör - då går man liksom över gränsen, och det är fan inte okej. Så jag hoppas på ett gravt intag av alkohol för att ha något att skylla på. Vi blir rätt många personer, så jag hoppas att det blir en rolig kväll, även om jag för tillfället inte är den mest taggade lirarn idag.


Smile through the bad moods

Jag har inte den bästa födelsedagen kanske. Jag tillbringade dagen med att städa, julpynta lite grann och handla fika. M var tvungen att åka in till akuten med sitt vattenfyllda knä, och kunde ev. komma senare på kvällen. Så S bjöd mig på bio i Täby centrum, "new moon" var helt okej. Den kunde stundtals kännas lite seg, men jag antar att det är lätt hänt när man filmatiserar en hel bok om 2 människor som bara saknar och älskar varandra. Men såklart en fruktansvärt fin kärlekshistoria, jag är taggad inför nästa rulle. Hur som helst.
F kom och hämtade oss efter att det inte gått att få tag på P, och när vi väl fick det sas det att M måste stanna på sjukan över natten, t o m fler nätter då hon måste opereras. Så S, F och jag åkte hem till oss och fick i oss tacos. Fick en Mörksugga av S som är så fruktansvärt söt och sitter så fint på hyllan tillsammans med min skelanimal. F hade köpt ännu en present till mig (som om en systemkamera inte skulle vara nog liksom), och det var Super Mario till Wii. Så kvällen spenderades med tv-spel, fruktansvärt beroendeframkallande. M & P kom inte alls, utan vi sköt helt enkelt på födelsedagen några dagar, tills den liksom passar. Men P kom och hämtade upp S för att köra henne hem till Hässelby. Och sedan var det bara dags att gå och lägga sig.

Tack för att ni var där!


Grattis till mig

Idag fyller jag 23 år.
Jag känner mig betydligt äldre.

Säg Grattis till mig :)


Birthday girls.

I lördags hade jag och min syster 50 års fest - 27+23. Lite släkt kom över till henne i Hässelby och firade oss, och jag hade ställt mig och bakat seriöst för första gången i mitt liv. Två olika sorters bröd, hallongrottor, äppelsallad och jag hade dessutom gjort en lasagne för första gången i hela mitt liv som jag blev riktigt nöjd med.
Alltid lika roligt att träffa de närmsta, men jag var fruktansvärt trött och somnade till sist efter att ha hjälpt till med undanplockning och disk.

Men jag är glad över alla presenter jag fick; 10 körlektioner, en ljusslinga med klädnypor, smyckesträd, sällskapsspel, prinsessan Viktoria, filippa K muggar, pengar, blommor och jag vet inte allt. Även fast jag inte hade fyllt år riktigt då, tyckte älsklingen att detta var ett ypperligt tillfälle att ge mig hans födelsedagspresent - en digital systemkamera, som jag är riktigt riktigt glad för. Tack tack tack alla!


...but we just so totally did

En annan kväll jag känner att jag verkligen Måste ta upp är min utekväll med L. Våra män hade lämnat oss till gräsänklingar en lördag, och vi skulle samla ihop tjejerna och dricka vin, snacka skit och eventuellt ta en utekväll. Men B fick ingen barnvakt och blev sällskapad av J, medan H och Je mådde dåligt. Så jag och L hade bestämt att vi skulle hugga en Tiger hemma hos L och se var kvällen bar av.

Mina föräldrar hade kommit över en sväng för att beundra mina fantastiska nya gardiner, och medan jag väntade på att L skulle höra av sig när hon kom hem från jobbet, hjälpte min far mig med att ge min dator konstgjord andning och defragmentering, så att den kan hålla ett tag till. Men eftersom jag hade musik på och dåligt ljud på min kassa telefon, så började jag undra varför L inte hade hört av sig. Tittar på telefonen och ser 5 missade samtal. Oj, kanske bra att ringa upp?
- Hej?
- Hey, förlåt jag har verkligen inte hört att du har ringt!
- ... är du hemma?
- Eh, ja?
- ...är du ensam?
- Ja? Eller mina föräldrar är här, men dom åker snart?
- Jaha. ...sitter din pappa vid datorn?
- Eh...ja? Var är du nånstans?
- Titta ut genom köket.
Och då står denna människa nedanför mitt fönster! Hon kommer in och berättar att hon hade försökt få tag på mig, men eftersom jag inte hade svarat hade hon parkerat bilen vid vändplan för att gå hem till mig. Lamporna var ju tända, så hon fattade ju att jag faktiskt var hemma, men "ville inte svara". Så hon hade gått runt för att titta in genom fönstren på baksidan (rätt lätt när man bor på första våningen), och sett en 'kille' (min pappa som hon bara hade sett ögonen på genom en glipa i persiennen) sitta vid datorn, och L's Desperate Housewifes-skadade hjärna hade skapat en hel hop med intriger om att "jag ödslar minsann ingen tid" och "jag satt och nekade hennes samtal och skrattade åt henne" och "vafan ska hon göra nu?!". Så hon sprang iväg, ställde bilen i garaget, sprang hem till sig och bytte om till svarta kläder, för att sedan springa tillbaka till mig igen och undra hur fan hon skulle deala med situationen, om att jag var "otrogen" (med min pappa). Jag har nog aldrig skrattat så mkt åt en fönstertittare i hela mitt liv. Det bästa var att hon berättade hela grejen för mina föräldrar som också hade rätt roligt åt stackars L, hon skämdes lite grann - haha.

Hur som helst. Föräldrarna tog sig hem, och efter en timmes napping kom jag över till L och vi tog oss ner till Tiger och hämtade mat. Öppnade en flarra Asti Martini, och började göra oss iordning. Lyckades missa bussen som skulle ta oss till 23.13pendeln, och dricker våra medtagna päronbomber i väntan på nästa buss. Tanken var att vi ville till Patricia, men hade tänkt ta oss till söder för att ta en öl innan dess. Dock stänger halva söder kl 1, och efter att vi gått Götgatan upp och ner säkert 20 gånger, tar vi oss till Patricia iaf.
Galet trevlig kväll! Mkt skitsnack, många drinkar, mkt dans - vi är väldigt lika när vi är ute och det var fruktansvärt roligt. Stannade tills efter dom stängde, högg en svarttaxi för 300 spänn (jag är en jävel på att pruta när jag är full som en kastrull), jag däckade i bilen men blev väckt av en minst lika full L som hade kommit på den smarta idéen att jag kunde sova hos henne, så slapp vi sova ensamma. Ja, självklart! Kommer hem kvart i 6 kanske? Värmer överbliven Tigermat, L ställer sig och byter lakan och halv 7 går vi och lägger oss.
Jag fick sova två timmar innan min mobil ringde och väckte mig för att tala om att nu jävlar är det dags att kliva upp, ta dig hem, byt om och ta dig till jobbet.
Jag var SÅÅ lycklig.

- Are you dead men walking?
- Yes. And you?
- No. I'm only dead.


Hey mummy, shake that ass

Jag har inte skrivit på bra jävla länge. Jag tänkte liksom vänta tills jag hittade kamerasladden så att jag kunde lägga upp bilder från den Grymma Halloweenferren, men nu har det gått över en månad, och jag känner liksom att det kliar i fingrarna efter att få skriva igen.

För att beskriva Halloweenferren i ord, så var det den bästa ever. Alla kom (nästan) och alla (nästan) hade gått in för det med bravur. Pennywise, Mumie, Robocop, Psycho-butcher, Spartan och hans fru, vampyrer och sumotroll, halvtrashad brutta, skelett, pumpa, punkare, Dead bride walking, grottmänniska, Freddie Kreugers, ett gammalt hederligt spöke och ännu en brutta i bandage och J med en annan läskig mask. Så fort Täbyfolket kom styrdes ett dansgolv upp i vårat vardagsrum, ändå rätt tidigt på kvällen utan att folk hade fått i sig så mkt dricka. Dock var det kanske inte så charmigt att undertecknad, som skulle springa runt i vita underkläder och bandage, fick sin kvinns på morgonen. Så det var mest att införskaffa tampongen fet-arne som fick hålla hela kvällen (jag är fruktansvärt glad åt min gigantiska kissblåsa), när jag dessutom inte hade den smidigaste outfitten att hantera. Man kan säga att jag höll i kanske två timmar innan jag började rasera ute på dansgolvet.
Hur som helst, Pennywise vann pris för den läskigaste dräkten, pris för den sexigaste dräkten fick sumobrottar-trollet J (som hade jämnat ut kostymen med ett duntäcke i ryggen - snacka varmt!), och den the best costume gick till S och hans spartandräkt. Grymt jobbat Gubbar!
Runt 1 kom vi på den bra idéen att sjäälvklart ska vi ta oss till Väsbys kända hak och svänga de lurviga där ist. Och det är inte helt fel att svänga de lurviga i bandage, pyjamaser och sumodräkter bland folk, helt fantastiskt roligt var det. Dock var garderobiärerna rena rama puckon, och jag har nog aldrig varit så arg på en IQ befriad liten skitunge som lämnar ut mina kläder till fel personer och som därefter inte har mål i käften när jag undrar vafan hon håller på med.
Täbyfolket tog en taxi hem vid 5, efter att B bjöd laget runt på en liten youghurt. Helt fantastiskt att ni stannade så länge, tack alla för att ni gjorde en sådan Grym jävla kväll!


RSS 2.0