Alone

Det var droppen.
Jag har aldrig känt mig så betydelselös i hela mitt liv.

All I'm losing is me  - Saves the day

I know I can

Hon tyckte också att jag lät lite bitter. Och genom skratt höll jag med.
Fy fan. Det får nog vara slut med det nu. Positivitet. Jag kan. Kan du?

Don't go away mad (just go away) - Mötley Crüe

Only one crush

"...I know I could love you forever
so why can't forever be today..."

Snoddas

Apropå boaormar, så berättade A en true story om sin mammas nya busskompis berättade personligen. Hon hade alltså haft en boarom kallad Snoddas i sisådär 10 år. Den var alltså galet stor, och fick av någon underlig anledning ringla lös i lägenheten. Helt plötsligt upptäcker hon att han inte har ätit på ett par veckor. Efter att det har gått en månad, och Snoddas fortfarande inte har tryckt i sig något, ligger hon sedan i sängen och läser rutinerat lite grann med Snoddas vid fotändan, då hon märker att hennes kära orm plötsligen sträcker ut sig till sin fulla längd bredvid henne, och blir stenhård, som om stackaren typ får kramp. Så hon petar lite, undrar i sitt stilla sinne vad han har för sig, och lägger sig sedan. På morgonen ringde hon veterinären som hade talat om för henne att det faktiskt inte var någon fara på taket, utan det är helt normalt att boaormar kan gå utan mat i flera veckor. Så busskompisen lägger på och hoppas på det bästa.


Efter ännu en månad ligger hon och läser i sängen igen, Snoddas har fortfarande inte ätit något men verkar inte må speciellt dåligt av det. Ända tills hon märker att han krampar igen. Så hon blir ju lite orolig för sin stackars orm, och ringer veterinären igen.

•-          Hej, jag ringde för en månad sedan om min orm som inte har ätit på länge nu. Då sa ni att det var helt normalt, men det ser ut som att han krampar...

•-          Krampar?

•-          Ja, han typ sträcker på sig och blir stenhård

•-          ...

•-          ...

•-          Nu lyssnar du på mig. Du går ut ur lägenheten och låser dörren, så skickar vi ett team till dig.

Stackars kvinnan undrade självklart vad felet var, men fick bara upprepade svar. Så hon rycker på axlarna, hämtar sin bok och sätter sig i trapphuset.


En kvart senare dyker tre killar upp, går in i hennes lägenhet och skjuter ormen i huvudet.

•-          Ja, alltså...förlåt att det blev så plötsligt, men han var på väg att äta upp dig.


Det fick alltså sin förklaring om att när boaormar hittar ett byte, kan de svälta sig själva i flera månader för att det liksom ska få plats. Och kramperna var alltså inga kramper, utan Snoddas hade helt enkelt mätt (!) hur mkt han skulle vara tvungen att svälta sig själv för att få plats med sin matte i magen!


Det låter helt galet, men det är tydligen sant. Det är sanslöst och fascinerande, men den stora frågan är ju ändå hur i hela helvetet man kan ha en boaorm i tio år utan att veta det här?  


Galet.

If I die tomorrow - Mötley Crüe


Twist and turn

Det har satsats på en lugn kväll efter omständigheterna. Tog en tripp till Täby och hookade med A, tittade runt lite i centrum och drog sen upp till hennes nya lägenhet. Riktigt fin med sina 35 kvadrat, och roboten i hallen var galet söt (sjukt avis eftersom hon köpte den av mig).

Det blir liksom inte en lugn stund med henne. Eller egentligen blir det rätt mkt lugna stunder, men det är ungefär som Gilmore Girls med konversationerna. Och det var rätt seriösa bubblor faktiskt, vi snackade om allt från vanligt tjejsnack om personliga problem och boaormar, till actually vettiga saker som exempelvis att miljön borde prioriteras mer, vi skulle kunna styra upp den bästa ungdomsgården och självklart den stora frågan om varför T9 kan stava till "kärnvapenkrig", men inte till "världsfred" (vilket är rätt galet enligt min mening).

Och nu sitter jag här med ett glas vin i handen och funderar fortfarande på humörssvängningar, schizofreni och att säga emot sig själv. Jag ser mig själv som en relativt körig människa, men jag vet inte riktigt om jag hänger med i dessa svängar rakt ner.

If you don't, don't - Jimmy eat World

Undrar hur många gånger om dagen jag säger "Galet"?

Åsidosatt.
Your fault, or mine?

Nothing at all

I'm not supposed to be, scared of anything
but I don't know where I am
I wish that I could move, but I'm exhausted
and nobody's understand
(how I feel)
Trying hard to breath now, but there's no air in my lungs
there's no one here to talk to
and the pain inside is making me numb


All in

Om jag satsar allt, verkligen satsar...lägger om prioriteringarna en smula för att se vad som händer. Visar vad jag vill, visar att jag kan, vänta och se om du märker hur jag försöker. Så kanske vi faktiskt är såna som i slutet får varann, trots allt.


Amazed - Lonestar

Sweet unknown

"...but please, remember I love you dearly
just want to kiss, to hold you near me..."

Tss

Jag har spenderat de två senaste dagarna i en dimma av smärta och PMS. Jag måste verkligen hitta mina älskade piller, var i hela helvetet har de tagit vägen? Känner inte alls för att jobba idag, gårdagen var nära på att knäcka mig mitt i all stress. Ringde efter skjuts, och en timme efter jag slutat dök han upp. Kom hem, käkade lite mat och vi la oss sen framför Scrubs och jag däckade direkt. Dock vaknade jag rätt snart igen av att hela magen drog sig samman, inte speciellt ok. Lyckades sen somna om på något konstigt vänster, vaknade 9 och kände mig för en gångs skull utvilad. Drömde massvis med konstigt som jag inte riktigt kan sätta fingrarna på just nu, men så är det ju ofta.

Träffade A igår, det var länge sen! Hon vill ta med oss ut i helgen, så vi får se var det isf bär av. Men kan ju börja med att försöka ses på torsdag iaf. Rätt förvånande att upptäcka att man jobbar tre dagar den här veckan, gud vad skönt! Men samtidigt oerhört mkt fritid som man måste fördriva på någorlunda vettigt sätt. Måste ta en titt igenom almanackan :)



Idag måste jag vara glad.


Honey this mirror isn't big enough - My chemical romance


Conversations with the wall

- Du säger inte många knyst
- Nej inte du heller
- Men jag försöker
- Nej du gör bara ljud
- Men du säger inte ett pip
- Men vad har jag att säga om dina ljud?

Jag slängde på luren även om jag har lovat att sluta med det. Jag orkade helt enkelt inte. Dessutom har ju jag blivit lovad så mkt också, så det känns inte som att det spelar så stor roll just nu. Det är stunder som denna som jag får krupp och panik. När den rutinerade "vad gör du?" är ställd har man inte något annat att säga. Störande det också. Vilken bra dag det här känns som att det kommer bli. Inte. Nu ska jag åka och träffa farmor, hon får mig säkert på bättre humör.

The end of heartache - Killswitch Engaged

26/01

GRATTIS FARMOR!
80 bast är fan bra!



Du är min ängel, glöm inte det.

I'll be there for you - Bon Jovi

Grattis J!

I lördags jobbade man också, halv 8 kom jag därifrån. F och c:o hade redan placerat sig på vita hästen för att trycka i sig lite plankstek innan dom trippade iväg till J+J för födelsedagsfirande. Jag får faktiskt skjuts hem den här kvällen, väldigt trevligt sällskap med pappsen. Han är fan bra, min pappa.

Hur som helst, kommer hem, duschar av mig lite, försöker hitta kläder, och tar kanske en och en halvtimme på mig. F hinner ringa 3 gånger innan jag får på mig den vita skjortan, håret ligger som det ska och fjortissminkningen är klar. Känner mig vid 21 tvingad att börja knata ditåt i mina högklackade stövlar, och får telefonsällskap av M som är precis i samma otaggade, regniga och bittra värld som jag verkar vara i just nu. Skönt att snacka med någon som är på samma nivå och fattar preciiis vad jag menar och tycker och tänker :)

Tar mig till lägenheten, och hamnar i en galet dunkande tvåa med massvis med folk. FB var faktiskt där för en gångs skull, B slickade mig i pannan och tafsade på de små bilringarna jag har börjat få (om än väldigt små), H & L hade gömt sig i sovrummet där dom, förutom att ta kort på sina tuttar i sina nyinförskaffade BHar, beklagar sig över att vi stockholmare inte är så bra på det här med vår historia (H hade lekt guide för ett par australiensare, och det hade pinsamt nog gått käpprätt åt helvete), S var bara trött men väldigt hjälpsam med kapsylöppningen, F ville förvånandesvärt nog att jag skulle spendera kvällen i hans knä och prata om sin nya vattenskoter, J+J var båda fulla och glada som vanligt...och sen fanns det ett tiotal till tjugoåringar där, som var jävligt trevliga och roliga (förutom den där fittan som spillde rödvin över halva mig och gjorde att jag var tvunngen att låna Js kläder och hälla salt över mina.
Guitar hero kom fram, dansandes på stolar och skrålade mest med i låtarna med alla andra då jag inte kan det här med fingerkoordination. Blev bjuden på fest av tjugoråingarna som tydligen tyckte att jag var rätt schysst, och inbjudningar är väl aldrig fel.

Drog hem vid 1-2 då F fixat skjuts, la mig, ställde klockan på 7 och tokdäckade, efter lite mys för en gångs skull.
När man självklart kastas upp ur sängen tjugo i 8 på morgonen och fått på sig hälften av kläderna, kommer den där klassiska kommentaren:
- varför åker du inte med mig?

Åkte kommunalt hem efter jobbet, städade upp hall och sovrum medan F stod i köket och kirrade en god spagetti och köttfärssås och satte oss sen framför the F-word (Gordon Ramsay kan ta mig fan aldrig vara trevlig), innan vi ville titta på olika program och jag trippade in till sovrummet ist. Sedan tittade vi faktiskt på Get smart tillsammans (en nja, okej action-komedi), och han höll faktiskt om mig och min onda mage samtidigt som han somnade i början av filmen som han alltid gör.

Själv har man inte kunnat sova alls, kvinnsen får mig att må skit.
Och jag stör mig fortfarande - på allt.

Tack förresten, E & U, som faktiskt bjöd med mig på vinkväll. Lite fel dag, men får ta det en annan gång. Dock är inte tegel min grej längre :p

am I precious to you now?  


Star - A.F.I


Fredagsmys utan mys

Jag är otroligt fascinerad över hur folk har reagerat över min civila status ändring på facebook. Massvis med frågetecken, A hör helt plötsligt av sig och undrar vad jag ska göra om dagarna och allmänna frågor om hur jag mår. Galet.


Helgen har varit...nja...sisådär får man väl säga. Inte nog med händelsen på fb, utan även bråket efter det, gjorde att jag faktiskt trodde att han skulle börja bry sig lite. Men nej, inte alls. Ist är det lika fullt med att retas och jävlas utan några kompensationer med annat. Okej, känner mig väl kanske inte som en påsättbar tjejpolare, men som en tio år yngre lillasyster eller något åt det hållet. Inte så charmigt. Och sen undrar han när jag ska få kvinns, för det märks tydligen att den är på g. Jaha - and then? Var det verkligen nödvändigt att lägga den kommentaren, just också dagen innan jag får den? Störande. Men vad gör det, han skiter väl i vilket iaf.


I fredags slutade man halv tio, och tog sig kommunalt hemåt med lite trevligt sällskap. E ringde och frågade om jag ville dricka vin, men nej tack, var trött, grinig och allmänt ur gängorna, och då han inte heller skulle göra något vettigt (hade tänkt sova som han sa), tänkte jag att okej, då kanske vi kan ha en mysig fredag tillsammans bara han och jag (för hur jävla ofta händer det på helger med alla felprioriteringar)?

Försöker hitta nycklarna utanför porten när man kommen in på Stallstreet, och kikar upp i fönstret.
Nämen...såg inte det ut som H...? S U C K


Kommer in i vardagsrummet, helrisig, osminkad, blek och fula kläder, och hittar F, dryga C och H + S i soffan. Tack för den, älskling. Försöker göra det bästa av situationen med en faktiskt jättegod öl, och småpratar, skrattar lite och är allmänt social.

H + S ska börja bege sig hemåt vid 23 - 23.30 som vanligt, men C är kvar och vill få med F ut på en krogrunda. F går med på att ta sig ner till farbror en sväng. Lite försiktigt frågar jag honom:

- Får jag också följa med då, eller?

- Om du också får följa med?

- Öh, ja?

Ist för att säga de klassiska ja/nej, alternativt komma med någon dum bortförklaring om att han inte tror att jag kommer få kul som han alltid brukar göra, så rycker han nonchalant på axlarna och gör lite konstiga miner?!

Jag tar svaret för givet, och dricker upp min öl. Och sedan kommer shotten fram. Eftersom undertecknad inte fick följa med ut, så är det självklart att det känns lite onödigt att sällskapsshotta äcklig cremelikör? Då undrar jag varför Mr. Dryg häller upp shot efter shot till mig, med "självklart ska du också med". Kvack? Och efter C har sagt så, DÅ börjar F undra varför jag inte känner mig så överdrivet taggad. Som sagt, tack för den, älskling.


Dom drog inte ut sen. C tog en taxi hem och vi la oss i sängen, längst ut på varsin sida. Jag är skitstörd, irriterad, undrar en massa saker i tankarna...men orkar inte få fram dom, orkar inte bry mig. Jag vet att han kommer bli sur för att jag frågar, och därför låter jag skiten vara.

Som om det gör det bättre egentligen.


Tear away - Drowning pool


Stonecold

Jag ska också börja spela att jag inte bryr mig.

Singel.

Då vart man singel då...på facebook. Kan man vara singel på facebook när man vanligtvis är officiellt tillsammans med någon annan? Han påstår att han inte har ändrat något, att han knappt är där inne. Nähe? Med tanke på att han blir vän med folk stup i kvarten visar att han actually är det. Och som om någon har kommit på hans meterlånga lösenord och gått in på facebook för att bara ändra just den detaljen? Troligt.

Jag fattar själv, det är bara facebook, ett sätt för folk att kunna hålla kontakten, fast ändå inte för inte fan snackar man med ens hälften av de människorna. Det är helt enkelt ett sätt för att kalla många bekanta för polare, bara för att man vill ha mer populäritetsstatus. Egentligen värdelöst, och visst är det kanske en töntig sak att bry sig om egentligen. 
Men det är störande. Helt plötsligt står man inte för att man är tillsammans med någon länge. Han tycker inte att det är något att  bråka om, att han kan bli "tillsammans" med mig igen, alternativt radera hela sin sida. Det stör mig att han vill visa sig nonchalant och inte ens kan låtsas att han bryr sig om att jag bryr mig. Påstår han att det ska kännas bra då?

Jag tror facebook egentligen är ute efter att förstöra.

"oj, så det kan gå ;)"
Dra åt helvete, din äckliga slyna.


You give love a bad name - Bon Jovi


(säger ju att det är mkt bullshit överallt)


Save my day

Just like a knight in shining armor
from a long time ago
just in time, I'll save the day
and take you to my castle far away


Cut the strings

Varför känns det som att det är så mkt bullshit överallt? Kan någon tala om för mig varför tilliten ofta brister, varför man säger emot sig själv, och löften inte verkar kunna hålla? Det verkar vara sällsynt med något som verkligen är vad det utger sig för att vara. Det är så irriterande. Ofta rycker man bara på axlarna, men när jag tänker efter, är det eventuellt dags att börja lita mer på sig själv än andra manipulativa idioter.

Lie to me - Bon Jovi

Spader

Men ja, jag är uttråkad! Det är inte kul att sysselsätta sig med ovettiga grejer hur länge som helst i ensamheten. Är iof trött, så kunde eventuellt lägga mig och sova, men jag tror inte att jag gillar den idén. Känner mig alldeles på tok för tråkig då, speciellt när man dealade till sig att actually få vara ledig på sin lediga dag imorgon (iof genom att inte ringa tillbaka till chefen, men wtf).Btw dekorerade jag almanackan med en vin-insups-lista...är man vinhagga då eller?

Monkey business - Skid Row

Blue crush

MIN BLUEBOX-ÖNSKELISTA



- Dörrstop, röd klacksko - 99:-
- Tesil, Audray - 165:-
- Kapsylöppnare, Diabolix - 85:-
- Notebook "why I must have sex with you" - 75:-
- Gemhållare, piu piu fågel - 85:-
- Airfreshener "you say tomato, I say fuck you" - 39:-
- Nyckelhållare, his - 99:-
- Krok, dear deer, svart - 125:-
- Krok, änglavingar, svart - 195:-
- Väggalmanacka, "strumpjäkeln" - 119:-
- Osynlig bokhylla - 315:-
- Tidningsställ för vägg - 599:-
- Notebook "things you must do to make me happy" - 75:-
- Fotofalls - 325:-
- PMS "it's not me, it's you!", tuggummi - 15:-
- Vodoo knivställ, krom - 1195:-


Keep it open wide

"...I know I could make a call just to hear your voice
but the distance is tearing me up inside
like thorns around my chest when you say goodbye
and keep the wound in my heart open wide..."


Poem of the past

nej.
jag kysste dig inte

jag bara viskade i din mun

nej.
jag förorenade inte luften

jag bara andades kärlek på dig

nej.
jag kramade dig aldrig

jag bara omfamnade det underbara i världen

nej.
jag grät inte

det bara regnade tårar på dig

nej.
jag är inte ensam

jag bara går hand i hand med ingen alls

Lovely as the wind

Aah. Mysbyxor på efter en dagstripp på stan med kära C. Fönstershopping är ta mig fan  tortyr med mina 147:- på kontot. Tog en räd inne på topshop och hittade världens finaste, lite längre, svarta tubtop...för 849 spänn. Jag blev Så fruktansvärt glad. Funderar allvarligt på att låna lite och köpa den imorgon, lyckades med hjälp av lite charm att få undantaget att lägga undan den till imorgon när man egentligen får lägga undan en timme...men det ser ut som att jag eventuellt åker på att jobba ist såvida jag inte kommer på en relativt bra bortförklaring. Är lite kluven på den fronten faktiskt, men får väl prioritera lite. Tittades vidare på lite jeans och tog oss sedan till södra delen för att besöka Afrodite apoteket. Hennes flytt till danskarna tvingar henne att införskaffa en ny kär vän att leka med under täcket, en som brummar tystare. Efter mkt om och men och frågor till ägarinnan utvaldes en stor och svart som döptes lite fint till Ali. "Inte utan min dildo" helt enkelt.

Nu har jag precis kommit hem till den tomma lägenheten och funderar på hur jag ska spendera min gräsänklings-kväll på bästa sätt. Hade tänkt vara lite gullig och städa upp det mesta i vårt stökiga krypin, ta en lång fet dusch, svulsta onyttigt och lägga mig precis när jag vill. Men vi får se var jag hamnar, man är ju något av en expert på att skjuta på saker och göra ännu mindre vettiga tidsfördriv. Fantisera tattoos eller dekorera almanackan eller whatever.

Tiger Lily - Matchbook Romance

Some kind of update

Jag har fått min personliga almanacka nu! Sessans - 09, den är hur fin som helst. Har stämplat in mina jobbtider, och klistrat in fina saker, så nu känns det rätt bra, känns skönt att ha ett subjekt som förstår mina planeringar.


Jag har varit inne på komvux hemsida nu, men jag fattar inte var man anmäler sig nånstans? Helt värdelöst, antar att jag får sätta mig med telefonen i hand och försöka få tag på dom. Har även tagit mig in på Stockholms universitet och tittat efter om det finns något som fångar min uppmärksamhet, och det här med juridik låter faktiskt jävligt roligt, och jag har ju actually alla behörigheter. Men jag vet ju att det är sjuukt många som söker, så jag tror att jag måste satsa lite mer på det här högskoleprovet. Jag tror någon måste hjälpa mig med det här man anser är matematik, det spelar ingen roll vad alla säger, siffror är ta mig fan inte min grej. Har även tagit mig in på ams.se igen, jag har redan fattat att det är svårt att få nytt jobb, men det har aldrig varit svårare. Dock tänkte jag ta en räd med ansökningar nästa vecka och reka lite, kanske lyckas dra med mig C till en tripp till stan innan hon flyr till danskarna.

Alla snackar så mkt om tatueringar nu, t o m sjuåringar som kommer in på jobbet frågar mig om jag tycker det är snyggt, och tjatar på sina föräldrar om att dom vill ha en ros på armen eller något liknande. Själv har jag redan kommit på motivet till mina sju stycken, och F och jag ska förhoppningsvis boka tid och göra det tillsammans i slutet av månaden. Mina föräldrar kommer att få spader, men troligtvis har dom vant sig lite. Mitt namn betyder Segerkrönt, så ville ju gadda in en krona på ena sidan av ryggen. Dock har jag inte sett någon vidare attraktiv kona än så länge någonstans, och inte fan kan jag rita en själv, så jag tror att jag får vänta med den idén ett tag. Dödskalletatueringen är halvklar, och blommorna och vingarna har jag i huvudet, men de små tatueringarna är redo att ristas in i huden på mig, så nu är frågan bara vilken jag vill börja med.


Snackade med föräldrarna om lägenheten, dom drar iväg i slutet på mars för att kolla lite, samt snacka med ägaren. Antagligen kommer stället att hyras ut några månader om året till någon stackars reseledare eller liknandem det kostar ju ändå 3500 i månaden för att ha den. Dom räknade ut att 5000:- i veckan vid uthyrning var helt okej, i mina öron lät det iof lite dyrt, men det kanske det egentligen inte är för centrala Nice. Frankrike är ju dessutom lite annorlunda, alla betalar ju först den ordinarie månadsavgiften, men om det sedan exempelvis behövs en hissreparation, eller fasadmålning hjälper alla till att betala en liten del av det också, ovanpå månadsavgiften. Lite halvnördigt, men ändå inte värdelöst. Får ta ännu ett snack för att höra mig för när vi som tidigast kan ta en tripp dit. Du, jag, en jävla massa vin och en kvart till stranden (inte för att det för tillfället är det ultimata badvädret dock).


Idag är det en skitdag egentligen, bara en oändligt lång fredag. Hoppas kvällen har något som man kan kalla spontant och roligt i beredskap för mig.

Shit the same, do as you like.
Jag håller mig undan.


Little by little - Alice Cooper


Wierdo

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men det är rätt förändrat, det är inte likadant. Jag visste liksom inte att resultatet kunde bli så. Okej att det här med vett och etikett naggar mig fortfarande, men det andra? Det känns faktiskt hundra gånger bättre än innan, I loveEven tough my heart would listen, doubt I could explain. Men man har ju fått höra hur lätt det är att bete sig som en medveten schizo.

Idag jobbar man 14-21, en helt värdelös tid då man kommer gå hungrig hela dagen. Det är inte så att jag lyckas äta mig mätt på en halvtimme, äter alldeles för mkt för det. Och sen, om jag mot all förmodan råkar bli mätt, är jag minst lika hungrig en halvtimme senare. Det syns inte pga min killer-ämnesomsättning som har suttit käppar i tillvaron ibland, men jag är en väldigt hungrig människa och jag älskar mat. Det finns inget godare, om man bara kunde skulle jag garanterat äta hela tiden. Kanske dags för en andra frukost?

Nu känns det också som en sån där dag. En sån dag då man inser att man behöver storhandla massvis med nödvändigheter till lägenheten, en tripp som alltid brukar gå över 1000:-, oavsett hur noga och ekonomiskt man har planerat den. Dags för en räd till ÖB/rusta kanske? Orka.

Jag funderar fortfarande på hur man ska klara sig på en femhundring fram till 27:e.


Got it made - Seether

I'm feeling kind of lost


Wake me up

"...lately I've been wondered why you are haunting my dream
didn't you find the switch marked with escape?..."

Eye for an eye

Okej, då har man precis tagit sig hemåt från sin tripp till Täby. Var på ögonundersökning för glasögon och linser, och det är något av de tråkigaste man kan göra. Inte nog med att man ser ut som ett halvblint mongo när dom undersöker vilken styrka man ska ha, utan det ska tittas i mikroskop och vändas ut och in på ögonlock, mäta näsrygg och be en läsa ovettiga rader på en minimal bioduk. Värdelöst. Sedan var det bara att boka återbesök om två veckor, för mina ögon ain't feeling good, och kolla hur de nya glasögonen ter sig. Räknade ut att dom kommer kosta 5600 spänn, fy fan. Speciellt nu också när jag fick veta att jag faktiskt får operara gluggarna, och kunde lägga dom pengarna i hjälp-mina-ögon-fonden, men nej. Det är så jäkla dyrt, så kan ju skjuta lite på den tanken ett tag.

Tänkte fortsätta dagen med att skriva en relativt vettig inköpslista, äta och lägga mig i soffan framför tvn tillsammans med kaninen för att invänta F, så vi kan åka till valfritt centrum och kolla på onödiga saker. Förhoppningsvis en helt okej måndag.

Build God, then we'll talk - Panic! At the disco


You keep me standing tall

Jag har ingen stor lust längre. Tyvärr. Jag vet liksom inte vad jag skulle prata om. Visst har man alltid varit någon form av periodare, men man var inte så beredd på det den här gången. It sucks to have no one to call when they all will put me down. Det känns lite trist. Men jag tänker inte nagga om det.

M överraskade med att ta sig över i lördags, det är inte ofta hon sätter sig i bilen från Brandbergen och tar sig hela vägen ut till mig. Men det var Guld värt, det finns så mkt att prata om med henne, och kommer man inte på något att säga vet man att det faktiskt inte gör något eftersom det inte finns några krav på att vara konstant social. Många är ju liksom inte så. Hoppas på fika i veckan.

Började 10 i söndags, vilket betyder att jag skulle behöva gå hemifrån runt kvar i 8, vilket betyder att jag ställer klockan på tio i sju för att ha tid att snooza en kvart. Klädde på mig lite halvtaskiga kläder, satte Mp3n i fickan, busskort i handen och vantar på.
- Ska du dra, varför?
- Jag jobbar?
- Varför?
- Av någon värdelös anledning?
- Varför åker du inte med mig då för?
F är så rolig när jag börjar relativt tidigt på morgonen, ofta kommer han med den kommentaren som han absolut inte vill säga ett par timmar tidigare, precis när jag är redo att gå genom dörren. Och det värsta är att man verkligen måste gå upp klockan sju och göra sig iordning, för man vet inte om han hade tänkt lägga den uppskattade kommentaren just idag. Hur som helst, det var bara att ta av sig hälften av kläderna, och lägga sig igen, vilket är det sämsta man iof kan göra, men som jag gjorde iaf och betedde mig som en zombie på jobbet ist. Helt värdelöst.

Attack - 30 seconds from Mars

Singing that song that never been played

"...let's play doctors, babe, we'll operate today..."
Senses fail

Show me the worth

Igår var en riktigt mysig kväll faktiskt. Helt fantastiskt att det kan uppstå såna när man minst anar det. Blev faktiskt skjutsad till mitt äckliga jobb runt kvart i sex på morgonen (tack älskling!), för att slita sönder alla mina muskler med att plocka pallar i 5 timmar, vilket är ett vedervärdigt sätt att börja dagen på. Var dessutom tvungen att jobba över 3 timmar för puckot inte kan skapa descent scheman...och självklart dog den nya telefonen. Tänkte egentligen ta mig till föräldrarna för att hälsa på ett tag, men nej, ist blev det en värdelös tvåtimmars tripp till täby centrum i min ensamhet innan jag tog bussen hela vägen hem. Blev hämtad där för att ta en sväng förbi Siba innan vi skulle handla lite mat, där han drog till med en ny C905 (som jag tror dom t o m glömde ta betalt för). Satsade också på sällskapsspelet "När & Fjärran", och handlade vidare. Kom hem, och medan han stekte pannkakor (det går inte att vända dessa degiga frisbeen hur mkt jag än försöker) kirrade jag fram spelet, och så satt vi där hela kvällen - åt massa gott och spelade spel tillsammans. En riktigt enkel grej, men ändå något av det mysigaste på länge. Du är ta mig fan bra fin alltså.

What it takes - Aerosmith


Did we really used to walk the stright line?


Wasn't it mine?

"...are you holding my heart for ransom...?"

Far away

Igår fikade jag med M, riktigt trevligt. Hittade ett fik på söder där vi svullade varma ciabattos och beklagade oss över livet med varandra. En del skratt för det tragiska, och massa leenden över att tillåta sig lufta ut av det mesta runtom, och hon kirrade en jättefin reva i mina kookaijeans, men wtf, vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Trist att det är mode med bitterhet just nu bara. Men hoppas du blev på bättre humör iaf, det blev sannerligen jag. Hoppas vi kommer iväg en dag!

"...I'm a plane in the sunset, with nowhere to land..."

Jag drömde jättekonstigt inatt, iof drömmer jag ofta jättekonstigt, men ändå. Jag drömde att vi sov, i nutid. Tillfällen vi gått upp ut sängen, saker vi sagt, gjort och sett...jag kan inte skilja på vad jag drömde och vad som verkligen hände. Skit jobbigt rent ut sagt, men dock jävligt fashinerande på samma gång.

Måste bara säga att det är ledsamt att 50% av ett föhållande ser saker i svartvitt och den andra hälften i gråskala. Diskussioner går inte alltid lika bra då. Men vi får som sagt se vi löser saker och ting.

"...but I won't shed a tear, I'm still alright to smile..."

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, är ledig idag och vet inte riktigt hur dagen ska spenderas. Antar att det blir till att måla tånaglarna svarta och tvätta lite. Måste införskaffa en pincett till mina vildvuxna ögonbryn, sköljmedel och duschcreme. Sånt där nödvändigt som är så trist att köpa. Förhoppningsvis har man löst det här med ny telefon och glasögon iaf (peak & vouge is the shit).

Nä, nu ger vi oss ett tag.


You are not alone - Michael Jackson


Wet

Jag vaknade imorse med ett supersug efter nya kläder. Jag vill ha - måste ha. Jag har hängt på Topshop i en timme nu och bokstavligt talat snudd på dreglar över tangentbordet efter alla fina saker. Mitt konto verkar dock inte digga mina idéer, men wtf, något måste jag ha. Får ta en tripp till staden imorgon, fika lite med M och dra med henne på diverse olika butiker, måste få en början på det här med "stil".

Om jag har tur blir det till att spana in ett par nya brillor innan jobbet idag, hade ju lite för mysigt på mina gamla så glaset bröts itu. Inte riktigt helt okej, men ett par nya glasögon sitter ju inte helt fel, började ju bli lite för trist med att inte ha några bågar alls.

E, sköt om din prinskorv ordentligt! Tänker på dig.

Fly away - Lenny Kravitz

Whoever

"...I think I can really do this
if I wish it heard enough
who dared to call me weak
when I always have been tough
I'm a princess of hard screams
and my temper have never been that long
but lately I have been wondered
if I'm really is that strong
maybe my appearence is a lie
and in the end I'm playing me
pretending I'm the one who is everything
to have it easier to find whoever I might be..."

Vad lätt det är att skriva saker som rimmar när man är trött till tusen, har alkohol i blodet och tristess i omgivningen.


Unimportant

Stil är fashinerande. Alla har varsin. Visst finns det små grupper där alla ser likadana ut, fast bara i olika färger, men ändå. Alla har något som sätter ord på deras just "stil!". Men om man inte har någon stil då? Om man är en blandning av flera olika stilar, vad är det då som utmärken ens just stil? Jag tror exempelvis inte att jag har någon, samtidigt som jag är en rockbrutta som älskar svart, nitar och dödskallar, kan jag även vara en färgglad brud med linnen i olika färger, och samtidigt som jag är dom, kan jag även ha den där pappas-pengar-looken som många kan få krupp på. Ibland vill jag ha högklackat, kappor och dyra sjalar, ibland vill jag ha trasiga jeans och alldeles för stora tröjor, ibland vill jag ha nånfit brax med gympaskor och lite hiphopstyle. Jag är nog relativt flickig när allt kommer omkring, men min attityd, mina piercingar och min längtar efter tatueringar och min attraktion till dödskallar säger nog motsatsen. Jag har fått många funderingar på vad som utmärker just  "min" stil. Jag tror inte att jag har någon. Hur hittar man en sån? Och mer undrar jag, hur i hela helvetet håller man den?  

Jag tror att det här eventuellt ska ingå i mina nyårslöften - hitta min stil (bara för att förvara den här nattliga funderingen någonstans ett tag, men det blir lätt så när man tittar på handla-kläder-online-siter).

...

Jag tror att jag behöver en ny garderob. Alternativt måste ha.

Catch the moon - Stefan Sundström

Passområde

"Jag tror inte att jag någonsin skulle drömma om att vara passområdet i kull."

It will be me

"...who can fix my heart, while it has stop to beat
who can make it tumble, when I'm  feeling weak
who can sing its heartbeats, when my eyes are closed
and who can be there for it, when it needs you the most
who can make it whole, when it  breaks apart
who can put it right in place, and give it one new start
who can help it stay strong, when torns are on attack
and who can search and find it, to give it its heartbeats back
who can lock it in a cage, and keep it safe a while
who can see its scars, and still put on its smile
who can tell it to stand tall, when you will put it down
in the end that will be me, picking it up from the ground..."


Ensam - bored med sin rom&cola

Här sitter man i sin ensamhet och sörplar en rom&cola. Jag vet att rom&cola löser allt, men just nu känns det lite för ensamt. Inte för att jag egentligen hade tänkt hitta på världens grej ikväll, men ett par glas vin och schysst sällskap hade inte suttit fel tycker jag. Kul att alla mina vänner är upptagna. Eller alla och alla vette fan, men vissa kan man ju inte ringa runt elva tolv på kvällen. Satt ett tag med han och hans kompisar, hade rätt trevligt, men klart som fan att han inte vill att man följer med på utekvällen med kommentaren "hur kul skulle du få då?", som man kan tolka på ett flertal olika sätt. Men eftersom killar är rätt simpla egentligen (...) så kanske man ska tolka det precis som det låter, och inte alla underbetydelser som vi brudar drar till med, för kom igen, egentligen, hur många snubbar tänker som oss? Funtar på att supa mig redlös och hitta på dumma saker i min ensamhet, men jag vette fan hur lyckat det kan komma att bli. Så man hänger på msn med sin rom&cola ist, och bara...ja, bara gör ingenting vettigt på sin lördagkväll. Kanske ganska smart egentligen med tanke på att jag måste upp sju imorgon, men hur många gånger har man beskrivit sig själv som just "smart"? Inte för att jag skulle komma in någonstans iof, mitt inflammerade röda öga målar väl ordet "hög" i pannan på mig, men man skulle kanske möjligtvis eventuellt ha klarat av att charma vakterna med urringning och dumdristigt flirtiga kommentarer som vi tjejer brukar kunna dra till med (och ett sällskap på över 25 års ålder om man hade fått hänga med grabbsen, och nej, det betyder inte att jag Brukar charma vakter med schysst urringning och dumdristigt flirtiga kommentarer). Blir väl till att hänga på handla-kläder-online-siter ist och sukta efter fina brax och underkläder. Skulle eventuellt kännas bra med en ny jacka och ännu ett par hankys (tack ännu en gång E, ditt beroende har smittat av sig på mig. Jag vill också ha hankys, en i varje färg...ja, jag är avis). Har hittat en av många fina tröjor på zoovillage som jag skulle vilja ha, men jag funtar fortfarande på om min månadsbudget tillåter det. Men wtf.

Nej, ska väl fortsätta sitta här och sörpla i mig min rom&cola, han har ju en nygjort drink stående på hallbyrån också som jag skulle kunna dra till med. Sen kanske man kan sätta sig in i det här med wii i min halvblinda, halvnyktra uttråkade närvaro och bli bättre på det här med pistolen, och hoppas på att han inte hade tänkt en helkväll på Golden och komma hem i någorlunda descent tid så man får lite mysigt sällskap inatt. Men ja...vi får helt enkelt se hur det slutar. Ska väl titta igenom mina nyårslöften igen och se om det är något jag kan dra till mig så här på kvällskvisten. Hoppas alla har en mkt roligare kväll än vad jag har.

Turns to Gray - il nino

Prinsessa

Jag har legat och svullat ett bra tag nu. Massvis med philadelphia, choklad och chips, o'boy, juice och coco-cola. Har varit lite ensamt idag, men har lekt mkt med kaninen och haft Sandybell-maraton i tre timmar. Känner mig helt slut efter att inte ha gjort någonting, känns det bra då? Jag känner mig positivt inställd till allting, och visst kanske jag har nämnt det förut, men måste isf nämna det igen. Så här bra har det faktiskt inte känts på minst ett par månader. Om det är lycka kan jag nog inte svara på än, men jag drar ut på smaken så länge jag kan och har ork. Med tanke på hur mitt humör har styrt över, ja allt, så är det kanske bäst att inte vara alltför förväntansfull med hur mkt man pallar med, om det nu skulle dyka upp något som terroriserar min hjärna och pumpar upp adrenalinet. Just nu känns det bara otroligt långt bort.

Jag tror att jag eventuellt förväntade mig mkt av 2008, alternativt eventuellt för mkt från alla tidigare år. Det är nästan så att man har varit övertygad om att lösningar och allt dyker upp i käften på en bara för att man råkar få ett oskrivet papper i händerna. Men om man inte har några förväntningar alls, kommer kanske spontana ryck att fylla pappret allteftersom, och då kanske man äntligen hittar tillbaka till sig själv. Om inte annat låter det roligt.

Ja, jag tror faktiskt att det känns lite som lycka.



Puss Sessan.

Across five years - Boy set fire

Sweet escape

"...we are used to walk a dream, a place we can't escape
and hear our hearts beat desperatly, while we're not awake
we run in circles to find a way, we can make a wish come true
and we wake up every morning, and realize there's nothing to do
the heartbeats getting slower, and the dream does fade away
and somehow I wish I had the curage, to hold it tight and make it stay..."

Walk to the light

Det här med nyår är faktiskt ett riktigt fashinerande fenomen. Det spelar liksom ingen roll hur många gånger man firar samma sak, varje gång känns det som en ny start. Man kommer på ett flertal rutinerade nyårslöften som man är övertygad om att inte bryta, och man känner liksom att en fresh new start är på sin plats. Man blir liksom taggad och motiverad till förändringar som man eventuellt har strävat efter ett år, men liksom aldrig tagit tag i.  Som sagt, fashinerande.

Jag inviger det nya året med att det nu officiellt alltid står runt 50,5 kg  på badrumsvågen, alltid lika hungrig och med fräsha nagelband. 1 januari var en jättebra dag med honom, vi mös tillsammans hela dagen utan att bråka eller ens en tillstymmelse till bråk. Jag tänkte ta en lång dusch, kirra en hårinpackning, smörja in hela kroppen och sätta mig i soffan framför barnliga gamla tv-program och göra amatörmässig manikyr och pedikyr. Sedan är planen att antingen bege mig till ett centrum och slösa upp mina presentkort, eller börja plugga körkortsteori. Det nya året känns bra än så länge, känns som att jag ser lite ljusare på vardagen. Vi vet ju aldrig hur länge det håller, men jag känner mig inte lika bitter och bitchig för tillfället. Och det känns jävligt bra.

"...breathe, trust, bless me
and her loose
climb hard, never be seen
closed off, rescue to free
and just bless me.

too side of time
your rebirth cant hurt
Branch out behind, the pain

closure has come to me, myself
You will never belong, to me

had to turn, they doubt
you're sting of disease
phase you, ouch
you seem this courage
go on, confusing this soul
hold my breathe, til you rupture

like a leech, i hold on
as if we belonged
to some precious pure dream
cast off. you see what's beneath
now fail me..."

Closure - Chevelle

I don't think I had so wrong after all

"...I don't think I made this too big after all.
It seems like it really is the perfect size..."

När jag tänker efter på hur kvällen tedde sig, så måste jag nog erkänna att det faktiskt inte kändes som vanligt. Jävligt trist. Det kändes konstigt, inte riktigt likadant. Orkade knappt bry mig, men något var annorlunda. Jag undrar varför.


Don't fake this - Chevelle

New years eve

Nyårsaftonen var sisådär. Helt okej får jag väl säga. Men synd var det att man åt för mkt gott för att bli full på allt man drack, synd att sällskapet var i stort sett nyktert tillstånd. Synd också när människor spelar dryga, och synd när man inte är så diskret med sitt missnöje. Synd att T inte kunde hantera spriten i slutändan, att idioten hittade till vår lägenhet i år igen, och synd att det inte togs tillräckligt med kort på de bra stunderna, töntiga och roliga kort på exempelvis J med den vattenskadade tampongen i munnen. Det som var det bästa med årets nyår var att jag fick mina pussar på tolvslaget, utan att behöva be om det. Hon tände den första raketen i hela sitt liv och jag kastade iväg småsmällare och svedde tummen. Sköljde ner minnet av alla fyrverkerier med Asti Cinzano, fick ett nyårsms av min puckade butikschef (...) och blåste i nyårstutan. Och så var det slut. Happy fucking new year.

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta det här året, för jag vet inte om jag tycker att det är så mkt att sammanfatta. Det här året vill jag nästan bara glömma; jag sårade som mest, bråkade som värst och oftast, stod och trampade på samma ruta månad efter månad, familjen har mått jättedåligt och morfar dog. Är det så konstigt att man har blivit bitter när allt kommer omkring?

Positiva saker det här året. Många kompisar verkar må bättre, lucky them. Vår Greklandsresa var underbar, precis som det ska vara. Pralin välkomnades till familjen. Fick ett extrajobb i slutet på året som jag trivs fruktansvärt bra med, och hoppas att det kan hjälpa mig att ta mig någon vart det här året. Många små fina stunder som man inte kan beskriva i ord hur mkt man uppskattar.

Men det har faktiskt varit ett körigt jävla år överlag.

Och självklart har man sina traditionella nyårslöften (som förhoppningsvis inte alls kommer brytas det här året):

- Skaffa nytt jobb
- Kirra det här med fina naglar - and stay that way!
- Gå upp mina 6-8 kg
- Skratta mer
- Träna mer
- Göra mer
- Bråka mindre
- Tänka på det här med kort stubin
- Börja plugga
- Tillåta mig själv att vara lite mer egotrippad
- Träffa kompisar oftare
- Ta en utlandsresa någonstans
- Och självklart ska jag fixa det här med körkortet.

Måste börja planera, min personliga almanacka är beställd.

Wonder what 's next - Chevelle

RSS 2.0