Icecold

A cold and frosty morning there's not a lot to say
about the things caught in my mind
and as the day is dawning my plane flew away
with all the things caught in my mind

and I don't wanna be there when you're coming down
and I don't wanna be there when you hit the ground

So don't go away
say what you say
but say that you'll stay
forever and a day in the time of my life
'cause I need more time
yes, I need more time, just to make things right

Damn my situation and the games I have to play
with all the things caught in my mind
damn my education I can't find the words to say
about the things caught in my mind

Me and you what's going on?
All we seem to know is how to show
the feelings that are wrong

so don't go away

Don't go away - Oasis


Guldkant på vardagen

Vardagsmys med en nypa twist är när man kommer hem efter en heldag på jobbet, nybränd och övertrött, och finner pojken sugen på trädårdsarbete. Han börjar kratta löv och tänder en eld på uppfarten, medan jag lagar en barnsligt god middag bestående av makaroner och köttbullar och vi sätter oss på altanen, planerar för tomten och luktar på våren.

Trädgårdsfest nästa?





Lovely day - Bill Withers


With a smile and wink of an eye

Såå i lördags var det fest. Efter att ha firat A i 30årsyran var det dags att ta bilen till Täby och fira Bs 25årsdag genom en överraskningsfest som J hade varit så gullig och fixat. En galet trevlig kväll med smörgåstårta, riktigt roligt sällskap, mkt sväng på de lurviga, komplimanger och inte minsta tillstymmelse till issues what so ever. Höll igång till fyra femsnåret innan man högg en taxi tillbaka till Väsby och fick en full och söt pojke på tråden, desperat efter sitt bank- och körkort som var på vift. Runt halv sex sex får man äntligen slumra in ett par timmar innan man tar bussen (! undrar hur jag har klarat mig utan körkort så länge?) till jobbet kl. 11. Kändes extremt stabilt (eller ofördelaktigt som chefen säger) att jobba dessa 8 stressartade timmar bakis och trött, men det fick gå som det gick. Kunde trots allt ha gått värre (peppar peppar i efterskott).

Destinaion anywhere - Bon jovi


P a i n

Hela kroppen värker. Den förut stukade handleden är fortfarande lite lätt trasig, knäna börjar spöka, axlar och rygg nämner jag knappt och fötterna vill så icke vara med i världen längre. De senaste två veckorna har jag andats stress coch prestationsångest och nu, på något höger, verkar jag på något konstig sätt ha fått rutinen på plats. Något sånär iaf, det tar sig sakta men säkert. Och mellan bake offen, färskhetskontroller för kyl & frukt, samt organisering av frysrum har man lyckats vara kassalärare åt två nya astrevliga tjejer. OM vi hade employee of the month skulle jag lätt vinna med hästlängder - och om jag inte skulle bli det skulle jag nita ihop hela bunten med en bananbåt.

Falls apart - Thousand foot krutch


Jerk it out

Okej, nu har jag varit hemma cirkus en vecka, och har inte haft en ledig stund. Ett flertal sjuka på jobbet, och jag har vickat för två med egna olika ansvarsområden, inklusiv att lyckas spela mig själv. Jag har en sinnes pain i hela kroppen, brännsår, säkert snudd på magsår (iaf var jag övertygad om att jag hade fått det inatt när jag vaknade mitt i natten, ändå utmattad och med illamående och magknip), frukten låg helt fel och idag hade jag t o m sönder ugnsluckan. För att inte tala om att få hela brödskåpet över mig, och får ett jack i ryggen samt en skadad handled, vilket känns riktigt fantastiskt tillsammans med en liter drypande ironi. Tur är det att stackars T kommer tillbaka imorgon, och förhör mig på mina stundtals nya rutiner. Om några veckor tar hon semester, och undertecknad ska försöka se till att läget är på topp. Don't kill the substitute!

            
   

City of Devils - Yellowcard


RSS 2.0