That's it

Sådär. Nu får det vara som det är, och det är dags att fokusera på saker som gör en glad istället. Är trött på att vara bitter, frustrerad och naga om saker, så I just let it go och skrattar ist.

Har en hel drös med andra saker att tänka på, en hel del saker jag måste ta tag i och planera. Den planerade möhippan kommer igång inom en snar framtid, och är taggad som satan! Men en del småsaker måste dock finjusteras den kommande veckan, och kidnappning och scrapbook ska börja ta form.
Och om 3 dar ska senast en hel hög inbjudningskort vara framstissade och utskickade.
Sedan är det en deadline på att hitta en fin klänning som man kan unna sig att ha på sig på de kommande två bröllopen, och en till det kommande 30årskalaset, samt ett par shoes som man actually kan gå i.
För att inte tala om tomten! Rabatter ska grävas, krukor, blomlådor och amplar ska införskaffas, blommor, växter, buskar, jord och självklart måste jag klippa gräset (tack L för att du har planerat en plantagentripp med mig! Du är bäst!). Ska göra ett tappert försök att pyssla fram fågelbadet också. För att inte tala om att poolen ska bli klar, men det har jag dock fullt förtroende för att den kommer bli i den här takten. Och alla detaljer som bord, stolar, högtalare, bokning av M, partytält och all mat ska också ska införskaffas, förvaras och stissas till (min iköpslista är redan en A4 lång :)
Det ska vara klart till den 14e juni, då det är är födelsedag igång, och 30årspresenten ska införskaffas, gömmas och försökas slås in (blir nog en hel rulle wellpapp och ca 54 DN för att göra det enklare med presentpappret).
Den helgen är det också dags för det öppna huset, och redan nu räknas det med drygt 50 pers.
Och någonstans här mittemellan ska jag dessutom jobba, övningsköra, sola och kapa håret.

Men det stod faktiskt i mitt horoskop; "Det kan kännas att du har tagit på dig för mkt och det kommer att bli stressigt. Håll ut och gör en sak i taget, du hinner och imponerar", så jag är på något sätt rätt lugn i allt  detta virrvarr, och försöker som bäst slappna av :) (att jag egentligen bara tror på horoskop när det står något bra hör inte hit).

Idag är det annars en mongolisk middag med jobbet, och tanken var att vi skulle dra till Grönan efteråt. Jag var toktaggd på grönan, var sjukt länge sen jag knatade runt där. Dock tyckte mr butikschef att det skulle vara "synd" att personalen inte är "tillsammans", så det har blivit GoKart i 2 timmar ist...jag har aldrig åkt GoKart, jag vet inte hur man varken kör eller gör, och jag kommer säkert snurra runt och göra donut efter donut eller åka mot trafiken och typ skämma ut mig och dö. Kan man varken köra radiobil, moppe eller cykla, så kan ju inte förväntningarna vara så höga, right?

Hur som helst, nu är det dags att göra en snabb skiss till inbjudningskort, titta lite på scrapbooken, och finula lite  på vad jag ska ha på mig ikväll samt skriva en to-do-list till morgondagen. Jag är så sjukt taggad!


Insomnia

Har varit näst intill totalt internetlös i 2månader nu. Dock vaknade jag nyss och kände att det bara var dags att lägga till en stor summa på telefonräkningen och skriva en liten update, det känns som att jag har mkt som jag vill få ur mig, och då har jag hört att ordspyor är en helt fantastisk grej. Jag vet att det här hände för en kanske en månad sen, men likt förbannat grämer jag mig och måste få säga mitt. Anledningen till att han ringde dig den där natten var inget annat än att min mobil hade dött, och ditt nr var det enda han hade till någon av min sk kompisar. Självklart ringde han dig, för han var orolig och du hade försatt dig själv i en sits där han vet att du gärna talar om saker om mig, och du hade själv lagt dig i vårt förhållande från första början den gången när du började snacka me honom på fb när jag och han bråkade. Och hur du säger att du blev terroriserad övergår mitt förstånd, med tanke på att det inte fanns någon där som tvingade dig att svara, du kunde ha stängt av ljudet, du kunde nekat samtalen, du kunde sagt att du skulle jobba och inte ville att han ringer dig, du kunde sagt vafan som helst. Men du valde att svara, och öppna dig väldigt mkt om vad du tycker och tänker om allt, och skyll dig själv. Och det är något som är helt fashinerande också, du kan tala om för Alla andra vad du tycker, du kan t o m tala om för min pojkvän vad du tycker, men likt förbannat har du inte haft stake nog att själv ta det med mig.

RSS 2.0