Black autumn

Jag förstår mig inte det här med hösten. Hela kläd- och skorsortimentet faller typ samman. Var inne på din sko för att kolla in ett par schyssta höstpjukks, men hela butiken är ta mig fan svart! Samma sak överallt, bara svart med en liten touch av brunt och eventuellt grått. Okej att jag älskar svart, men efter att ha klivit i vita, röda, gula och blåa skor hela sommaren känns det helt plötsligt rätt så trist. Och samma sak gäller kläder, allt bara totaldog och mulnade till bara för att det råkade bli höst. Är inte rött, grönt, gult och lila tillräckligt fina färger längre? Näe, jag vill ha ett par klargröna schyssta everydaypjukks, ett par roliga gymmistövles och funtar på att införskaffa ännu ett par ed hardys. Men till att börja med knatar jag runt i de klarröda conversen pojken hade kirrat åt mig från kryssningen. I love.

By the way visade vågen 52,8 kg. Happy happy happy!  


Rawr

Jag har upptäckt att jag har ett fruktansvärt habegär. Inte för att jag egentligen spenderar så mkt pengar på saker som jag skulle vilja, men själva grejen iaf. Jag har otaliga listor med must-haves som jag planerar, och jag spenderar timmar med detta galna totalt absorberande begär som kan tillfredsställas lite halv tillfälligt med att bara titta på saker. Det är tufft att lägga lite band på sig för man får ju inte böja sig för sina addictions. Egentligen. Inte just nu iaf, det är inte ens oktober än och jag ska ju kunna överleva den månaden också utan att leva på vatten och nudlar nu när det går så bra för min uppgång. Det är lite trilskt det där.




Men ett par jeans behöver jag faktiskt.


Loved

Jag vaknade till ett sms imorse. En fras jag har hört så många gånger förr, men som liksom inte går att tröttna på. Två små ord som har fått mig att le hela morgonen. Love you. Det finns ta mig fan inget bättre.


Lovehandles

Och det fortsätter!
Ställde mig på vågen imorse, och 52,5 kg! Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är, det har alltid varit en fight att hålla sig ovanför 50linjen, men nu jävlar i havet är det stämplat: ett litet mål är nått på vägen till 56kg! Grattis mig! Sitter här och tafsar på the lovehandles jag har ovanför jeansen, halvt salig. Jag tror inte att jag når 56an innan året är slut, men hungrig är jag fortfarande konstant, det känns som att det är dags för en andra frukost - tre mackor och en fet skål coco pops ain't enough for this lady!

Look what the cat dragged in - Poison


One missed call

Näe, nu ska jag göra som du och bara göra tvärtom.
Bara för att.

Upp with the tupp

Kul att man har varit vaken sen typ sisådär halv 7 en ledig dag. Jag kan aldrig förstå varför jag vaknar så tidigt, det går verkligen inte att somna om hur mkt jag än ligger kvar i sängen och vrider och kravlar för att till slut slakna till rastlöshet. Jag får sådan ångest över saker och ting när jag ligger vaken i en säng, och det var bara att vicka på tårna tills han vaknade och kunde vicka på tårna med mig innan han for iväg till jobbet och lämnade mig kvar i sängen sysselsatt med min tåvickning (det är inte bara ett gratisnöje utan även också rätt njutningsfullt). Jag fick höra att V kunde fläta ihop tårna med varandra, du vet, så som man gör med händerna. Jag tänkte att jag ska försöka lära mig det också och lägga till det till listan av mina onödiga kunskaper. Kanske ska spendera dagen med det idag?

Nä, tror det blir till att åka någon vettig stans och hitta ett par jeans och eventuellt en trevlig drunkningsbar kofta att vira in sig i. Tror det känns som att det är dags för en dusch med fotfilning och basic typ manikyrering, insmörjning och...ja, försöka välja var jag ska nånstans; Täby centrum eller stan? Och vem ska jag försöka tvinga med som sällskap?

Ajdå, min mobil dog. Den kanske är lite laddningstorr, och fick just en avhyvling av honom att skaffa en ny telefon eftersom det inte hade gått att få tag på mig på hela tio minuter. God, förlåt.

Play - Robyn


Happily

God. Min kropp är helt körd. Jobbade morgon idag, och det var knappt att jag pallade att lyfta ett paket youghurt. Usch, skulle behöva en naprapat, kiropraktor, massör, akupunktör, och en lång räd på spikmattan.
Har socialiserat lite med föräldrarna idag, ett finare ord att täcka våldgästning av ren tristess efter jobbet. Hämtade mamma på sjukan och så bar det av till Arninge för att tugga i oss lite mat, inhandla Världens bästa Lip balm (Demons & Angels lipshine) och sedan följa med dom hem och snylta deras dator med en hel hög m&m. Alltså inte så tokigt. 

Dagens bästa: ställde mig på vågen och upptäckte till min förundran att den visade 52,7 kg. Jag tror att den är trasig och jag borde kanske ha tagit av mig den stora tröjan, men det hör egentligen inte hit tycker jag. Glädjetjut!   

Jag har självklart hängt en timme på tradera och blocket, och hittat världens coolaste retro espressomaskin i rött för 1500:- - och undertecknad blir ju kär. För att inte tala om alla burkar, kuddar, brickor och lampor i retrostyle som skulle göra vad som helst för att tömma mitt surmulna bankkonto. Det är tur att han inte sitter bredvid mig när jag gör mina räder, han skulle få krupp och skicka mig till en terapeut för att bli av mitt habegär av onödiga (men dock Galet coola) grejer. Jag är skadad.

Annars så har man funtat lite mer på det här med att buga sig  för pojkens vilja och skaffa katt. Personligen skulle jag mkt hellre vilja ha en hund, men det är faktiskt sant som alla säger att man blir bakbunden oftare än vad man egentligen skulle vilja. Så en kisse som pallar trycket i ensamhet är kanske inte helt fel ändå, om man nu väldigt gärna vill ha det där keliga (om man inte nöjer sig med att jag spinner emellanåt). 
Så om vi nu skulle bestämma oss för att utvidga vårat zoo i lilla lägenheten, så får det blir på ett villkor, och det är  att det ska vara en Bengal-katt. Ni vet, en sån som ser ut som en liten leopard, fruktansvärt häftiga. Skulle det vara så, kanske det eventuellt möjligtvis tåls att tänkas på lite till. 

Nä, nu blir det till att ställa till med lite pre-middags fika och hålla ett extra öga på den åttbeniga terroristen som kryper på bordet - han kanske får för sig att äta upp mig. 

Santa Monica - Shinedown

      


The paycheck

Så idag spenderar jag dagen med att hitta något fint att ha på mig. Städa, köper ballonger och ev. ställer mig och bakar. Ska precis knata ner till centrum och göra ett par räder inne på New Yorker, Gina, och H&M för att ha en chans att införskaffa en svart kort kjol. Sedan blir det en tripp till Br och ICA. Ingenting för din skull.
Jag och mina planer alltså. Undrar om jag ens kommer vara med att beundra mina kunskaper som amatörlekledare? Måste slå en signal till lilla mamma.

I bruise easily - Natasha Bedingfield


Waiting

Så det är egentligen som vanligt alltså.
Fortsätt spotta på det, gör det bara -
jag tillåter mig inte att orka bry mig längre.
Men det är rätt amazing.
Amazing att det åter igen inte var som jag trodde.
Att jag aldrig lär mig.
Idiot.


Just like a pill

Jag tror inte det är så bra för mig att få något att planera. Jag får alldeles på tok för många idéer, och mina förväntningar blir skyhöga och sedan kommer jag tvingas att inse i sista stund att jag inte alls kan framställa alla planer jag har gjort upp i mitt huvud och då kommer jag bli så Grymt besviken på mig själv och bli frustrerad, och vips så är kvällen förstörd. Och att vara medveten om att man kommer bli besviken gör ju hela grejen ännu värre. Usch, det här kan inte vara sunt alltså.

Jag hoppas vid Gud att dom inte bestämmer sig i sista stund för att ha partajet någon annanstans. Då börjar jag säkerligen grina och få ångest över att det inte blir som jag vill. Som sagt, icke sunt.


Men ACK vad roligt!


Make a cake, and blow a balloon

Jag, min middag direkt ur kastrullen, min chipspåse, min 2 liters cola, twilight och festplanerande. Det känns som en helt okej kväll att vila benen på efter en heldag med E på stan idag. Jag var lite taggad till en början, men det känns som att jag har lyckats få mkt på plats ändå - fotbad, amatörmanikyr, rakade ben, x antal listor, rastat kaninen och virat in mig i myskläder, stora tofflor och pojkens täcke. Känns lite ensamt att lägga sig i natten utan sällskap, men det kanske är värt att hinna sakna någon lite när man dessutom 'tvingas' ta emot presenter.

Hittade en mängd rolig musik nu när jag äntligen har en schysst mp3 att nöta ut, hittade ett par mappar med "raggarklassiker 2004", och man blir inte dåligt glad och sprallig när man lyssnar på det här! Tror att det är min grej, kanske ska dissa stilen som tuff brud i lyxförpackning och bli omstylad till raggarbrud ist?

Imorgon vankas en del att göra. Först skulle jag jättegärna vilja hitta något fint att ha på mig på kvällen. Sedan är det lite festliga tillbehör till kvällens överrasknings-30årsjippo (Stackars sate som inte får ha en fest hemma för flickvännen). Tänkte eventuellt försöka stissa till en tårta för första gången i mitt liv, några tips på hur man gör en sån?

Blue moon - The Marcels


Almost too available

Jag upptäckte idag att det är drygt bara 12 veckor kvar till nyårsafton - det är ju för fan ingenting! Var har alla dagar tagit vägen? Hur fylldes dom och flög iväg? Det här året har redan gått så fort, och jag fick en plötslig släng av ångest komma krypande längs ryggraden. Det känns inte okej. Det känns inte okej alls.
Vad värre är, apropå att dagarna bara försvinner, är att jag har gluttat på mitt schema de närmaste veckorna och jag har upptäckt att jag i stort sett bara kommer att jobba tre dagar i veckan! Tre dagar! Okej att jag öndå får alla mina timmar, men tre dagar är ju för fan ingenting! Vad ska jag göra alla andra 4 dagar, stirra upp i taket eller vadå? Jag fattar inte. Skit-schema.

Jag kanske borde skaffa mig en s.k. hobby? Någon givande aktivitet som man kan tillåta sig engagera i i sin nippriga ensamhet? Jag kanske actually borde ta tag i det här med att lära mig spela gitarr, eller börja fota? Istället för att köra en maraton-med-tecknat titt som tätt, A sa ju faktiskt att jag skulle kunna få köpa hennes systemkamera. Ja, det här tåls iaf att tänkas på. Med tanke på att jag är ledig väldigt mkt nu kan man ju också eventuellt ta några små trippar till Frankrike. Jag skulle kunna sätta mig och försöka förstå mig på det här med matte c i min egna hurtighet, och möjligtvis skulle jag kunna satsa på att bli stjärnkock. 

Det kanske inte är så dumt att vara ledig så här mkt när allt kommer omkring, om man slänger en lins på alla möjligheter. Jag kanske borde skaffa mig en almanacka, och jag kanske borde uppgradera min telefon. Tillgänglig och öppen för förslag. Tja, varför inte? 

Teenage victory song - Weezer 


Anticimex-äckliga-jävla-kukhuvuden

Anticimex-äckliga-jävla-kukhuvuden.

Vi har fått mal. Vi hade bananflugor som bosatte sig i vasken, och dom är borta för länge sen. Men vi hade fortfarande mal. Och nu för drygt en vecka sedan fick vi andra flugor, typ husflugor. Okej att det självklart kan vara ett par stycken inne nu på hösten, ingen big deal, men när man spenderar en morgon med att döda tretton stycken och åtta stycken till håller på och fladdrar runt fläkten känns lite sisådär och inte speciellt fräscht.
Så vi snodde ett racket från föräldrarna och gick bärsärkatenderat flugjakt, dagligen. Okej att malarna har blivit mkt färre, men när man ser någon som är över en centimeter lång tycker man ju att dom måste ha en hemligt place att kunna växa till sig.
Så idag fick vi besök av anticimex - dom skulle dö.

Det börjar med att det ringer på dörren och undertecknad får frågan om vi hade fått mått. Vadå mått? Vad för mått, jag har inte tagit några mått, skulle jag ha mätt någonting innan han kom? tänker man lite lätt förvirrat.
Då får man något otåligt svar tillbaka om att vårt problem borde vara mått. "Vi har malar" svarar jag. "Men dom heter mått!" Och hur i hela helvetet skulle jag ha kunnat veta de?! Idiot.
Jag skiter i vilket och förklarar att vi har haft larver i nötter och grytlappar, och vilka skåp dom hade vistats i. Men har jag tagit ur skåpen? Nej...vi gjorde rent skåpen och ställde in allt, jag visste inte att dom inte skule stå tomma för anticimex's skull, men om dom hade sagt åt mig att göra det hade jag självklart gjort det. Jag sa t o m att jag kunde ta ut allt ur skåpen nu om det skulle vara så, bara vi blir av med skiten. "Men nej, det verkar alldeles för jobbigt" menade anticimex. Idiot.
Så vi fick upp fyra malfällor, förlåt - MÅTTfällor som han satte upp i köket, och tyckte att vi säkert hade gjort en höna av en fjäder bara för att en sån där fjäril inte sökte sig och steg i klaveret på en gång (men vi kanske slog ihjäl sisådär tjugo stycken igår?!). Idiot.
Sedan var det flugorna. Jaha, vadå flugorna? Ja, ska du inte göra något åt alla våra äckliga flugor? "Nej, det kan jag inte" säger anticimex. Ursäkta? "Ja, men dom kommer ju från naturen, dom söker sig till värmen nu i hösttider, det händer alla". SJÄLVKLART kan man få in en och annan fluga, det är inte konstigt. Men vi har fått in en triljon flugor, det är inte okej. "Nej, men det är ingenting jag kan göra något åt". Vad fan tror du att du jobbar med?! "Skaffa ett sådant där elektriskt racket vettja", föreslår anticimex. Och vafan tror du att jag har gjort?! Idiot.
Så han sprutar lite i lådorna (bara dom där dom hade funnits) och lite över takfläkten, och sen går han hem och tycker att han får komma tillbaka om det inte ger sig. Vadå komma tillbaka, tycker du att du har gjort ditt jobb rätt om du måste komma tillbaka?! Är du dum på riktigt eller?! Hur fan kan man mena att tio flugor runt en tv är "naturligt"?! Han måste lukta jävligt illa den där anticimex-äckliga-jävla-kukhuvudet!

Jag är SÅ irriterad, jobbar man med skadedjursbekämpning ska man väl ta mig fan bekämpa skadedjuren?! Eller?! Missade anticimex 64 år kriterierna till sitt valda yrke, eller hade han helt enkelt inte lärt sig hur man gör?! IDIOT!


Paintings

Jag har köpt världens finaste tavlor! Levde över mina tillgångar, men det var det värt och som pojkens argument var: Det kostar att ligga på topp!



Troligtvis framtida www.paintings2love.com/se


Blank.

Ännu en alldeles för tidig ledig dag. Hur hade jag tänkt spendera idag då? 
Jag skulle behöva införskaffa linser och busskort, men just nu är jag så otaggad på att åka någon speciell stans i sällskap av ingen alls, så jag kommer nog sitta fast här ytterligare ett litet tag. Tänkte äta massa gott till en riktig frukost, eventuellt framför en morgonfilm, sedan en lång dusch och avsluta med traderabevakning. Vad gör man sedan då när klockan fortfarande är bara barnet?
Lek med mig?

Wow. Nu har jag lyckats att actually hålla mig till en och samma blogg ett helt år. Starkt jobbat!

Toy gun anthem - Boys set fire


Just keep playing

"...am I your rope to salvation
or your call to one more chance
am I just someone to you
who will take you out to dance?

Do you want me to be the one
who introduce you to the life
I may be flattered, but then again
why give up without a fight?

I may do all these mistakes
to keep my satisfaction at eas
but for these blurry moments
I have no one else to please

and then you wave your hand
as a conclusion to your hunt
and who do you think you are
comming as you want?

I cannot take all these plays
they're shallow and too bored
don't you like to be with Me
congrats; you have scored

but then again as I think
that you could say it with a crawl
it's not satisfieing, shallow me
but maybe better than no one at all..."


Clone

Hrm.

Jag vet inte om jag ska skratta eller ta åt mig.
Why? För att aldrig blir något riktigt "min" grej.



Civil war - Guns'n'roses


Eko

Idag har jag offrat mitt hår som provdocka till Es mamma, och är lagom nöjd med hur det blev. Allt det röda och svarta är kvar, men rödare, svartare, kortare och jag har numera konstigt nog lugg. Satte direkt upp den med hårspännen för att jag tyckte den var i vägen, så jag har inte riktigt bestämt mig för om det var min grej, men vi får se - nu har jag iaf testat.

Något känns annars rätt fel. Jag har inte riktigt lyckats sätta tummen på vad det är, men något känns annorlunda. Konstigt, jag som tyckte att allt nyss var nästan som vanligt. Vad hände? Jag måste komma igång med...ja nåt. Vad det än är, så känns det inte okej. Var är jag någonstans?

How does your heart beat - Lisa Loeb


Terror

Det har hittills varit en rätt mysig helg.
Fredagen gick åt till att dricka massa vin direkt efter jobbet hos S med E och snacka massa skitsnack. Väldans trevligt. Tillbringade natten hos föräldrarna och efter en killer-dag på jobbet ringde mamma och tjatade på att jag skulle komma och säga hej på deras grannyrande kräftskiva. Även om jag nästan satt och sov på bussen var ändå tanken att jag skulle ut och festa med B och company, men i slutändan blev det ändå inte mer än nej.
Istället fick jag lite pratansvar för två österrikare som grannen kände och som aldrig hade ätit kräftor i hela sitt liv, och jag fick hela bordet att höja på ögonbrynen när jag, som aldrig äter något från havet tryckte i mig hela 3 stycken stackars satar (Ruben, Måns och Jonathan döptes dom till). Fattar fortfarande inte vad som hände, men mest skyller jag på all sång och snaps.

Det var lite trevligt, innan jag skrattade så jag grinade åt min alldeles lite för fulla vinglande pappa. Efter han hade krossat två glas som jag fick ta upp och han hade begett sig på promenad och tagit sig för ett par krockar i dörrkarmarna skickades han i säng. Jag har nog aldrig haft så roligt åt honom, det här kommer han aldrig att få glömma.

Så idag står terror på temat - skadeglädje är ju den sanna glädjen.

Imse vimse spindel


Bored light

Ja - jag är en härmapa. Tog en räd genom andras bloggar, och alla har svarat på samma lista. Så självklart gör jag likadant i väntan på att pappa ska vakna och köra mig till Väsby.

ALLMÄNT…

Namn: Stéphanie Linn Margareta

Piercingar: 4 stycken vanliga i öronen, sedan industrial och navel

Tatueringar: 2 väldigt tjusiga 

Längd: 1.72

Skostorlek: 38.

Hårfärg: För tillfället någon obestämd mörkbrun färg och rött underhår

Är du kär i någon: Totally fallen

Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja...snarare att jag hade hus lite överallt så att jag kunde variera mig

Tänker du på självmord: Är galet rädd för att dö, så det skulle vara onödigt

Tycker andra att du är attraktiv: Pojken borde väl göra de iaf?

Vilket shampoo använder du: Fructis och Aussi

Vilken parfym använder du: Amor Amor, Replay, Body Shops Cherry Blossom

Vad är du rädd för: Döden, att bli blind, att tappa alla tänder...

Gillar du att tvätta: Lika mkt som jag gillar att diska

Gillar du Berg-och-Dalbana: Om den inte är för läskig, det där pirret är inte alltid min grej


SENASTE…

Film du hyrde: Vet inte om det var Gomorra, tatueraren, enemy nånting eller mitt stora feta grekiska bröllop

Film du köpte: Bortspolad/Shark tale

Låten du lyssnade på: Pappa köpte tre skivor från ett gatuindianband när dom var i Frankrike, och det var nog någon konstig låt dom sjöng

Låten du hade på hjärnan: Någon jag inte kan namnet på

Låten du laddade ner: Har inte laddat ner på typ 2 år, har glömt hur man gör

Personen du ringde: Pojken

TV program du tittade på: Bumbibjörnarna

Personen du tänkte på: Don't remember den som var sist


FAVORIT…

Mat: Kyckling, korvstroganoff, makaronilåda, råmande biffar med rinnande blod...

Låt: Min mp3 är fylld med favoritmusik

Sak att göra: Vara social och fylla dagarna med roliga saker.

Sport: Sport, vad är det? Dansa på krogen, göra amatörpilates och ta en och annan springtur kanske...

Dryck: Coca-cola, alternativt med rom

Kläder: Underkläder, mjukisbyxor, jeans, stora tjocktröjor som man drunknar i

Film: Det är lättare att svara på vilken som är sämst

Bil: Jag har ju min volvo s40, men en ljusblå gammal ford mustang är mitt mål. Eventuellt ford x150 lightning också


ANTAL…

Gånger du varit kär: Riktigt kär så man älskat någon är 2

Förälskad: Det är säkert fler

Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 2

Gånger ditt hjärta brustit: 1 helt....men sen har de självklart fått en del hack under åren

Hjärtan brustit på grund av dej: Troligtvis ett par gånger iaf

Gånger ditt namn varit med i tidningen: En gång iaf. Jag tror jag föddes då (tidningen finns kvar)


SENASTE…

Bok du läste: Breaking dawn av Stephenie Meyer. Nu läser jag The host som hon också har skrivit

Personen du fick mail av: Säket facebook

Personen du fick brev av: Får aldrig brev annat än räkningar. Antar att det var ett godjul-kort från föräldrarna eller så

Personen du fick sms av: Freddie

Gången hela din familj åt middag tillsammans: I torsdags


ÖVRIGT…

Vad har du gjort idag: Vaknat, tittat på bumbibjörnarna och satt mig här

Var det kul: Tja, jag och tecknat funkar väldigt bra tillsammans

Hur tidigt stiger du upp: Någonstans mellan 7 - 10

Gillar du att slåss: Antar det eftersom det är det enda jag vill göra när jag är arg

Vad ska du göra ikväll: Städa, tvätta, laga mat, sätta upp krokar, tapetsera mina pallar, och förhoppningsvis få lite myssällskap någonstans där emellan

Är du seriös: Ibland måste man väl

Vad är du allergisk mot: Dumma kommentarer (jag tål helt enkelt inte det), kanjang, snabburgare och ravioli

Var har du ont: Huvudet, käken, min skeva rygg och benen

Använder du hårspray: Alltid

Kan du stå på händer: Jag tror att jag har kunnat göra det en gång i tiden

Favoritserie: Grey's, buffy, samantha who, oz...inte för att jag är så bra på att följa någon dock


Det här var ett förträffligt sätt att döda en halvtimme på :)
Nu är det dags för frukost!


RSS 2.0