Spader dam

Jag tror att jag har lagt till mig lite tvångstankar av något slag. Inte något överdrivet som att släcka och tända taklampan 34 gånger varje morgon, men på något sätt har jag börjar accossiera livet till en patiens. Jag har gamla hederliga harpan på telefonen, och nu på senaste tid har jag allt som oftast börja riva av parti efter parti. Det med tanken om att ta reda på om något kommer lösa sig, eller hur dagen kommer bli. Något svarsalternativ av trassligt, löst eller helt enkelt inte gå alls. Jag är ju dessutom övertygad om att alla patienser har en chans att gå ut, OM man hanterar korten rätt, och därav blir det oftast inte ett parti utan så många jag hinner innan jag eventuellt Måste resa mig från S's gamla säng. Galet? Möjligt. Men vad gör man när flera av mardrömmarna man hade förut nästan kändes sant?

I wonder - Diffuser


Du och jag

Jag vill se Buddy Holly. Jag vill se hajungar födas på Skansen. Jag vill se Twilight. Jag vill gå på NHL premiere Stockholm. Jag vill ha en matlagningsdag. En sista-minuten kanske? Jag skulle vilja ta gitarrlektioner. Och just nu känner jag för att ta på mig varma kläder, sätta mig i en snödriva och dricka en öl. Skulle kunna göra shake'n'bake? Och dumma foton från en fotoautomat att ha i plånboken. Jag vill åka till Disneyland. Ta dykarcertifikat. Och välja nya tapeter. Självklart med sällskap.



Jag vill.
Vill du?

To be with you - Mr. Big

Injection

Jaha, så har man lämnat hunden hos veterinären, och tagit en tripp till gamla J för att höra om allt som finns att veta om Gardasil. Han snackade med mig som att jag är en trettonårig oskuld, och jag kunde bara le i mjugg under hela samtalet. I vilket fall som helst är det töntigt att det kommer kosta mig typ 4000 för att vaccineras, men jag det är säkert värt det. Skulle väl dö i cancer om med tankarna om att "det händer inte mig". Passade på att beställa lite gröna lyckopiller också, han såg deltagande på mig och satte in fem uthämtningar till mig. Han har lite Djungel-George-symptom, så det är lite gulligt. Det är så att man nästan får en snäll klapp på huvudet för att man har en musraket uppkörd.

Hur som helst. Nu ska jag jobba lite snällt innan jag petar in ett par linser och knalla iväg till nästa. Idag orkar jag verkligen verkligen verkligen inte.

Words don't come easy

I shall dress my thoughts up in words, just to make you hear
and I shall post greetingcards every day, so you will know I care
I shall dedicate every minute, with prayers to your eyes
and I shall haunt you down with kisses, in my pink bunnydisguise
I shall print my words on wallpaper, just to make you see
and I shall bring you every day, whatever weather it may be
I shall throw up my heart, so you can watch your name
and I shall burn every fight, so it'll always stays the same
I shall be pleased with every second, when you're just reachable to touch
and I shall shut my mouth with all complains, so you won't hear me much
I shall give you everything I own, so you'll be stepping on my nervs
but I promise you the world, the memories and the future you deserve

/Anonymous


Laughter - when a smile as an orgasm

Skrattretande.


Over my shoulders

Jo. Bitterhet smittar. Jag har inte riktigt kommit fram till om deppressioner är likadana, men hela världen verkar ha drabbats av bittefitta-baciller. Galet. Jag försöker fortfarande komma på ett botemedel, kuckelimuckmedicin inom räckhåll men  det verkar bara återställa en annan diagnos. Så vad gör man?

Själv sitter man här med O'boy och Judge Judy och förundras över världens alla idioter som inte verkar ha det minsta vett i sina tjocka huvuden. "Jag gick med på att betala 3500 dollar under vår Europaresa, men sen ångrade jag mig...måste jag fortfarande betala 3500 dollar?" Dear fucking God.

Tumult  - Stone Sour

For old times sake

Ursäkta om jag låter bitter, men jag tycker faktiskt att du borde kunna finnas där när jag har det rätt så jobbigt. Men jag antar att det är för mkt begärt som med så mkt annat. Och ursäkta om jag låter mer förmer och egotrippad, men jag tycker faktiskt inte att jag heller förtjänar en konstant andraplats. Men aja, you do as you like, i don't care.

"I wake up in the morning, put on my face
the one that's gonna get me, through another day
doesn't really matter, how I feel inside
this life is like a game sometimes"

Naked - Avril Lavign

Yours to keep


Cheers mate

Myskläderna på, vin i glaset, nu kör vi.


Showersong

How does she know that you love her?
How do you show her you love her?
How does she know that you really, really, truely love her?

It's not enough to take the one you love for granted
You must remind her, or she'll be inclined to say
"How do I know he loves me?"

Well does he leave a little note
to tell you you are on his mind?
Send you yellow flowers
when the sky is grey?
He'll find a new way to show you,
a little bit everyday
That's how you know, that's how you know!
He's your love

You've got to show her you need her
Don't treat her like a mind reader
Each day do something to need her
To believe you love her

Everybody wants to live happily ever after
Everybody wants to know their true love is true
How do you know he loves you?

Well does he take you out dancin'
just so he can hold you close?
Dedicate a song with words in
Just for you?

He'll find his own way to tell you
With the little things he'll do
That's how you know

Because he'll wear your favorite color
Just so he can match your eyes
Rent a private picnic
By the fires glow

His heart will be yours forever
Something everyday will show
That's how you know

How do you know - Enchanted soundtrack



Ragdoll

Jag har inte skrivit på ett tag. Är inte överdrivet inspirerad av vad-som-helst som man kan tillkännage på en blogg. Jag vet att det är hur mkt som helst jag skulle kunna ta tag i, träningen, söka nya jobb, utbildningar...viljan finns ju där inne någonstans, men känner mig bara totalt omotiverad, likgiltig och apatisk så det är galet. Vet liksom ingenting medan dagarna går rutinerad fram och tillbaka. Känns som att man är mentalt utmattad av något som skulle kunna liknas konstant nästan "oro", och har ingen direkt motivation till att stiga upp på mornarna, utan vill mest dra täcket över huvudet och bli helt off tills det förhoppningsvis dyker upp något som skulle kunna vara en bra och vettig dag. Eller dagarna är inte dåliga, bara rutinerade och jobbiga att ta tag i. Jag har sedan länge varit en person som gärna går upp tidigt på morgonen för att kunna göra så mkt som möjligt om dagarna, men de senaste veckorna drar jag mig gärna till elva eller tolv innan jag tvingar mig att gå upp och försöka tugga i mig något litet. Någon frågade mig hur jag mår, och ja, vad ska jag säga? Inte fan vet jag. Är knappt hungrig längre. Men korvstroganoff skulle sitta fint just nu.

Fredagskvällen gick åt till att se på "fötrollad" med föräldrarna. Skulle upp och jobba tidigt, så det var lika bra att inte göra något. Grymt, nästan för gullig, film. Rätt töntig egentligen och fylld med kärleksfyllt bullshit. Men samtidigt är det ju ändå så det ska vara. Har nynnat på "how does she knows that you love her" hela dagen idag. Kunderna på jobbet måste ju ha tyckt att jag var dum i huvudet på riktigt eller nåt.

Och nu är det en lördagskväll. Inte alltför sent, och jag skulle säkert kunna träffa någon och hitta på något, kanske till och med något kul, så hjärnan får slappna av för en kort stund. Ta en öl eller vad som helst. Men jag pallar knappt dra mig för att lyfta luren och ringa. Som sagt, likgiltig. Och det känns inte som att jag missar något heller?

Lär egentligen vara dags att ta tag i livet nu på en gång. Ska bara leta efter ork först.
Jag tror att kvällen kommer gå åt till att stå en timme i duschen, minst. Renskrubba allt från topp till tå, hårinpackning, benrakning, amatörpedikyr/manikyr och äta godis. Köpte min alldeles egna godispåse idag sedan hedenhös. Galet. Chips finns undangömt i ett skåp, choklad är gömd i skafferiet och boxen är full av Lindemans rödvin. Inte så pjåkigt när allt kommer omkring, eller hur?

Mina deppbesprudlade inlägg lär ju inte vara roligt för någon att läsa. Insåg nyss hur trist livet måste se ut i mina ögon. Jag vet inte, men det blir kanske lätt så när man diskuterar bara med sig själv.

Numb - Linkin Park


Grease

Guess mine is not the first heart broken
My eyes are not the first to cry
I'm not the first to know
there's no getting over you
Hello, I'm just a fool who willingly sit around
and wait for you
But baby, can't you see
there's nothing left for me to do
I'm hopelessly devoted to you

My head is saying "fool, forget him"
my heart is saying "don't let go"
Hold on til the end, that's what I intend to do
I'm hopelessly devoted to you

Hopelessly devoted to you - Olivia newton-John

Pirate

Jag sov faktiskt ruskigt bra inatt, som en lealös stock skulle man kunna säga (...). Dock betydde det att jag inte kom upp förrän klockan 10 imorse, men det var bara att kliva i mina smurfsocks, trä över en alldeles för stor tröja och hitta något ätbart. Skinkost måste vara Guds bästa smörgåspålägg. Det, och jordgubbsmarmelad. Det som kändes lite trist är upptäckten om att O'boy actually inte smakar likadant som det gjorde när man var liten. Måste vara någon skithög som har ändrat receptet utan att tala om det. Inte riktigt helt okej faktiskt.

Jag har kommit in i en traderaperiod just nu, och mitt konto börjar snart grina tror jag. Tradera är verkligen beroendeframkallande, jag tror man gillar det där pirret man (iaf jag) får i magropen när man klickar på "köp nu" efter att ha haft noga innerliga överläggningar i bakhuvudet. Men jag var faktiskt bara tvungen att införskaffa den här plåtskylten, galet häftig! I love. Sedan att jag har hittat världens schysstade förkläde, askkopp och den snyggaste t-shirten hör inte hit....just nu.

Vidare så kommer jag antagligen att försöka ta mig upp på vinden och fortsätta med mina pryttlar. Vad det än är jag har kommit in i för tillfälliga period just nu, så hjälper den mig lite att kasta gamla, och framförallt trasiga, saker. Och med tanke på hur det ser ut, så är det ruskigt jävla bra.
Förhoppningsvis ger kvällen något roligt och spontant, så att man får undan tankarna, illamåendet och hjärtklappningen för en kort stund. Det kliar faktiskt i mig bokstavligt talat.

Har precis fått besök av L och V, och mitt lilla kusinbarn L, galet söt! Om man någonsin menat den här klassiska kommentaren om att man skulle kunna äta upp någon, menar jag det faktiskt när jag säger det om denna lilla krabat. Funtar på att försöka styra upp en fika med V nästav vecka, skulle vara riktigt trevligt. Nä, nu vill L leka mamma-pappa-barn med mig. Jag får vara pappa.

Dead skin - Crossfade

Sugarsweet

- Vänta, ska bara skicka sms till min andra hälft.
- Är han den bättre, eller den sämre?
- Nja, alltså...han kan ju inte vara den bättre, för ingen är ju bättre än jag...och han kan ju inte vara sämre, för han är ju inte dålig liksom...
- Så...han är typ din vänstra lilltå?
- Nej, men min högra hjärtklaff kanske...

A om sin L.
Något av det gulligaste ever.

Pain - Three days grace

Thorns

Dear God vad man kan bli irriterad när bloggen fuckar sig och vips så är all bullshit man skrivit ner bara poff, borta! "skitblogg" muttrar man lite och skriver vidare det som man tror sig komma ihåg att man skrev. Hur som helst.

Idag är iaf en sådan dag som man bara inte vill ta sig upp. Tvingade mig att somna om fyra gånger innan jag fick arslet ur sängen och svepte in mig i mjukiskläder. Har spenderat de senaste två timmarna med att fundera på vad jag är sugen på att tugga i mig till frukost en värdelös dag som denna. Inte för att matlusten existerar, men något måste man ju trycka i sig för att tuttarna inte ska bli ännu mindre. No one is perfect, we all do dumb mistakes.

Den här veckan har bara gått, känns inte som att den knappt har funnits. Ett par dagar och kvällar har gått åt till att få små nostalgiska kickar och förtjusta utrop över gamla leksaker och barndomsminnen, nu när man äntligen har försökt ta tag i det här med uppresning av skit hemma hos föräldrarna. Jag är en sån som har sparat allt och lite till, och å ena sidan vill jag fortsätta spara allt och lite till, för man skulle säkert sakna det om man visste att de inte fanns kvar, Men å andra sidan vill jag bara göra mig av med allt, för egentligen, när kommer jag att leka med skogsfamiljerna, titta på hockeybilder och kela med alla hundra gosedjur igen? Precis, det är inte så troligt, även för en sådan barnslig brutta som jag...men sparar allt för säkerhets skull, nu när det inte finns några descent toys för dagens barn, som inte är barn utan små vuxna. Det är nästan förbjudet att få vara barn nu för tiden, kan man inte alfabetet innan man kan gå och multiplikationstabellerna på dagis blir man väl antagligen mobbad och satt i särklass när man börjar skolan. Galet, jag kommer aldrig förstå det där, och jag skulle kunna hålla på forever med att spy galla över den tragiska utvecklingen.
Men jag ska inte nagga om det.

Hur som helst. Jobbade med föräldrarna igår. Tog en räd till Knivsta och trampade in på brandförsvaret där pojkarna spelade pingis i garaget och blev måtligt förtjusta över att vi kom och störde. Det gjordes som alltid ett bra jobb, även om det faktiskt tog fyra timmar och krävde sex plåster, förstörda naglar och nagelband och massvis med choklad.
Tog en tripp till syster med donkenmat när vi begav oss därifrån, och sedan var det bara att komma hem, gnugga nötterna och kasta sig i sängen.

Och nu sitter man här.

Dagen lär väl vara tvungen att spenderas med alla förrådsutrymmen vi har för att bli klara med utrensningen någon gång. Känns också som att det är en bra dag att actually kapa navelsträngen som man tydligen säger, och ta tag i allt som man har skjutit på alldeles för länge (får se om inte något roligare kommer emellan bara).

Dags att bestämma semester. Gud vad jobbigt.

Every rose has its thorn - Poison

You are my sunshine

The other night dear, as I lay sleeping
I dreamed I held you in my arms
But when I awoke, dear, I was mistaken
So I hung my head and I cried.

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

I'll always love you and make you happy,
If you will only say the same.
But if you leave me and love another,
You'll regret it all some day:

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

You told me once, dear, you really loved me
And no one else could come between.
But not you've left me and love another;
You have shattered all of my dreams:

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

In all my dreams, dear, you seem to leave me
When I awake my poor heart pains.
So when you come back and make me happy
I'll forgive you dear, I'll take all the blame.

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

You are my sunshine - Johnny Cash


They crash around me


Son of a gun

"...I'm sorry for doing stupid things, just to make you see
but you don't seem to notice that, you are a piece of me
I felt lost and confused, didn't know wich way to run
I'm sorry I'm a hurting bitch, my head do need a gun..."

Visiting

Fuck. Det tog hårt.


Precious


Morphine

Har precis vaknat. Sov över hos M igår, blev helt enkelt så med omständigheterna. Orka att åka 1½ timmes kommunal hemväg från Brandbergen, ain't safe.

Har känt mig allmänt ur gängorna hela veckan, så igår knaprade jag i mig ett rosenrotspiller, och slängde iväg ett sms till E, och hoppades på en tripp till Täby Centrum. Mötte upp henne vid tåget med mackor och festis, och högg direkt in på affärerna. Tog en timmes fikapaus efter ett tag, och fortsatte sedan till zoot för att undertecknad skulle lyckas införskaffa lite käk till firrarna (kan ju inte vara som M och stissa till hemagjord fiskmat). Tack E, det var en jättetrevlig spatsering genom centrum!

Runt 16 begav man sig vidare till stan för att träffa M. Hon tog oss till Haninge Centrum för att spana in all rea, och jag haffade actually en gul säckig topp och ett armband från pearls for girls (dock inte på rean). Tog med oss lite donkenmat och picknickade i kaffeknappbilen innan vi spenderade en halvtimme på solariet. Begav oss till sist hem till henne, slurpade i oss varsin smirnoff ice och snackade skit. B  kom runt tio, och efter ännu lite mer skitsnack blev det helt enkelt så att man blev kvar där. Att sova med dom där två var dock en kamp.
Vaknade jättetidigt, och lyssnade på alla Ms alarm som började tjuta klockan 5 (har aldrig träffat någon som kan lyssma på tre olika äckliga alarmsignaler så många gånger utan att ta sig upp). Åkte med henne till centralen och tog pendeln hem 06.35. Kom hem, lekte lite med kaninen framför nostalgiska "Landet för länge sedan" och tryckte i mig lite frukost innan jag somnade, och vaknade för inte speciellt länge sen av att filmen var slut och att Pralin bet i mitt hår.

Så nu är det väl bara att hitta lite mer ätbart, stå minst tjugo minuter i duschen och kladda lite färg i ansiktet innan man måste ta trebussen till mitt äckliga jobb. Har varit schemalagd en veckas ledighet (förutom en inringning i fredags), och även om jag inte har spenderat de här lediga dagarna på bästa sätt, ser jag inte alls fram emot att börja igen. Vill inte vill inte vill inte.

Lips like Morphine - Kill Hannah


R.I.P Gösta Krantz

"...did I really fuck it up again..."
Jag vill spana in tatueringar. Nu. Nästa månad känner jag att jag eventuellt actually har råd att rista in lite grejer på min kropp. Vi får se, skulle vara så trist att göra det själv bara.

De senaste dagarna har varit som i en fet dimma, jag kommer knappt ihåg saker jag gjort, utan har bara varit så fruktansvärt trött och undrat om depressioner och bitterhet kan smitta? För ett tag sedan kirrade jag rosenrot, som en apotekare påstådde skulle göra mig piggare, och det kanske är dags att inviga dessa piller till frukosten? Måste ju se om det hjälper.

R.i.p Gösta Krantz.
Var på hans begravning igår. Han lekte så mkt med mig och S när vi var små, så det skulle ha känts så respektlöst att inte gått dit, när han dessutom var på morfars begravning trots att han satt i rullstol och var jättesjuk. En annan stor anledning var att vara ett stöd för föräldrarna, mormor och frugan Birgit som alltid kallar mig för sötnos. Ulf Larsson var där och sjöng "När jag var grabb en gång", och höll ett jättevackert tal. Psalmen "Guds kärlek är..." är sjukt fin.


Sedan var det till att bege sig hemåt och lagade för en gångs skull finmiddag i min ensamhet. Dock hade vi ingen olivolja, så klyftpotatisen blev inte så saftig, och minutbiff smakade faktiskt inte så gott (såvida man inte dränkte den i vitlökssås), alternativt var den inte så kryddad. Men men, man blev ju mätt den kvällen också med en milky way som efterrätt.


Jag drömde jättekonstigt.
En stor boaorm i en bil som vi lyckades trycka ner i en stor glasbehållare full av blod, medan människor runt om sög ut ormgift ur sina armar. Att jag la pussel med M i sovrummet, och att det var fruktansvärt roligt. Och sedan att jag skulle gå en stig någonstans, det var snö och jag mötte alltid en tiger som jag var tvungen att ta mig förbi. Första gången åt han upp mig. Andra gången kom jag på att jag kunde kamouflera mig på något sätt, så att tigern visste att jag var där, men inte att det var jag. Skitjobbig kamouflage dock, för att kunna se igenom det var som att hålla de tröttaste ögon öppna. Och värre blev att tigern satt bredvid mig och bara väntade på att jag skulle visa mig. Vet inte om jag någonsin kom fram till vart fan jag än skulle, tror jag vaknade efter ett tag. Men somnade om, och fann mig själv i en lägenhet jag inte var varit i förut, kan ha varit en blandning av A's och någon annans. Hur som helst, vi placerade ut ett stort matsalsbord och mamma hade lagat galet mkt att äta. Jag kommer ihåg att jag högg in på en hel kyckling som mamma hade fyllt med sin grönsakspaté. Galet var det iaf. 

Bil - Bildrömmar är besläktade med bagage-drömmar - du vill uppnå en förändring, men här rör det sig om yttre förändringar.
Orm - Se upp för elaka människor
Blod - Pengar
Säng - Lyckan väntar där du minst anar det
Pussel - Ligger bitarna huller om buller kan det tyda på att du oroar dig inför en uppgift eller har ett svårt problem att lösa. Är pusslet färdiglagt betyder det att din hjärtevän längtar efter dig. Kan även tolkas som en ny beundrare.
Tiger/panter - En vanlig ångestdröm är att man tycker sig vara förföljd. Den anses vara sexuellt betingad - man är rädd för utvecklingen av ett kärleksförhållande som man med eller mot sin vilja råkat in i. I drömmen tar detta sig uttryck i att man tycker sig förföljd av ett rovdjur av något slag.
Snö - Snön är symbolen för ensamhet, renhet, kyskhet. Den kan tyda på en inre förtvivlan, en själslig "hunger".
Äta - En vanlig förekommande dröm är att man äter. Sker det tillsammans med andra tyder det på att man längtar efter gemenskap, någon att "dela sitt bröd" med - man fruktar ensamheten. Det kan också tolkas så att man är i behov av kärlek och omtanke, vilket symboliseras av god mat.

Haha, okej? Drömtydning kan vara riktigt fachinerande tycker jag. Helt galet.
Idag hade jag iaf tänkt starta min positivitet. Ska eventuellt träffa E och M idag, ringa till A och maila en hel hög jobbansökningar. Men först blir det till att trycka i mig frukost, såg att vi hade fått massvis med bröd från vår Pågen-vän.


Confusion Bay - Raunchy


Falling

This romeo is bleeding
But you can't see his blood
It's nothing but some feelings
That this old dog kicked up

It's been raining since you left me
Now I'm drowning in the flood
You see I've always been a fighter
But without you I give up

Now I can't sing a love song
Like the way it's meant to be
Well, I guess I'm not that good anymore
But baby, that's just me

And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always

Now your pictures that you left behind
Are just memories of a different life
Some that made us laugh, some that made us cry
One that made you have to say goodbye
What I'd give to run my fingers through your hair
To touch your lips, to hold you near
When you say your prayers try to understand
I've made mistakes, I'm just a man

When he holds you close, when he pulls you near
When he says the words you've been needing to hear
I'll wish I was him 'cause those words are mine
To say to you till the end of time

Yeah, I will love you baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always

If you told me to cry for you
I could
If you told me to die for you
I would
Take a look at my face
There's no price I won't pay
To say these words to you

Well, there ain't no luck
In these loaded dice
But baby if you give me just one more try
We can pack up our old dreams
And our old lives
We'll find a place where the sun still shines

And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always

Always - Bon Jovi

Hear my cry

Nästan desperat. Hysterisk. Svartsjuk. Illamående. Vill spy inombords.

Tears don't fall - Bullet for my Valentine

Heartache

"...I don't want to feel, my heart attends to break..."

This is the "me" I know

Hej. Jag heter S. Jag kallas för Sessan, Steven, Bambi, Floppen, Stefan, Tjockis, Steken och massvis med andra gulliga namn. Jag har upptäckt att min personlighet fortfarande kan överraska efter att man har känt mig flera år, så nu är tanken att jag ska få dig att lära känna mig bättre. Ryskt ursprung, född i Solna och uppvuxen i Täby. Älskar Stockholm och storstaden, och att ha alla människor omkring mig.

Om jag skulle få vara egotrippad och beskriva mig med ord, skulle jag påstå att jag är galet charmig, genomsnäll, skämtsam, avslappnad, social, nästan alltid glad och trevlig (även om jag har blivit relativt bitter den senaste tiden). Jag älskar att skratta och kan associerar nästan allt till sex, vilket alltid är lika roligt. Jag är en person som kan komma överens med nästan alla typer av människor, jag har inte mkt till fördomar (även om jag är rätt ytlig) och är alltid rätt godtrogen och naiv. Vanligtvis är det så att man antingen gillar mig som person eller inte.
Jag är medveten om att jag kan vara riktigt flirtig, men dock är jag fortfarande omedveten om när detta sker. Jag anser mig fortfarande alltid vara social, trevlig och skoja och skratta som med vem fan som helst. Så det är ofta inte min mening att det ska uppfattas så. Hur som helst. Jag har alltså relativt lätt att lära känna nya människor och få nya kompisar, killar som tjejer. Det krävs väldigt mkt för att jag ska tycka något är pinsamt och kan i stort sett börja snacka med vem som helst när jag är på det humöret. Jag kan ofta vara för snäll, och ja/nej frågor kan vara jobbiga ibland, men jag är en stjärna på att slingra mig ur sådant på ett relativt bra sätt utan att riktigt svara på frågan.

Jag lyssnar mest på rockmusik, och övriga intressen utöver att socialisera och interagera, är inredning, kreativitet, fika, fotografera och ibland bara att få vara (inte ofta, men nångång ibland...kan iof kanske inte ses som ett intresse direkt). Jag gillar det engelska språket och har skrivit en hel drös med dikter. Jag är även en rätt nördig person som actually tycker att det är roande med att titta på tecknat, sällskapsspel, promenader, lägga pussel och baka, att göra vad fan som helst med nära och kära är alltid lika kul oavsett.

Framtidsmässigt kan jag tala om att innan jag bildar familj, vill jag ha rest mkt, skaffat en utbildning och ett schysst jobb som jag trivs med. För tillfället kan jag tänka mig yrken som flygledare, inredningsarkitekt, socionom, mäklare och jurist, men blir alltid lika apatisk när det kommer till att välja mellan flera 'bra' val. Har tänkt mkt på barn och namn och vad mitt barn ska och inte ska få göra, vilket resluterar i att jag tror att jag inte kommer vara världens bästa mamma.

Mina föräldrar har varit gifta i typ 25 år, bor tillsammans, har företag tillsammans, är med varandra 24/7, och kan fortfarande vara lika nykära. Det är galet, men de är verkligen soulmates. Så uppvuxen med den bilden av förhållanden är det ju logiskt att jag tycker att det är så det ska vara. Okej, jag skulle definitivt inte vilja sitta i arslet på varandra eller ha företag tillsammans med min pojkvän, men närheten, romantiken, omtanken, tryggheten, alla leenden osv, ska finnas där. kanske inte 24/7, men spontant kunna dyka upp ibland iaf. Så, när jag väl gifter mig, ska jag Aldrig skilja mig (då får du dras med mig resten av livet, though shit). Jag är en mkt kramig och pussig person, och hålla handen, pussa på pannan, ligga sked, tända ljus, uppskattning och få varandra att känna sig älskade är en självklarhet för mig, och i mina ögon inte så mkt begärt i ett förhållande, det ska finnas där för att båda vill och bara för att det hör till. Hur man känner för varandra prioriteras, och jag tycker inte att man kan ta små uppehåll ibland för att man exempelvis har haft en dålig vecka.

Negativa saker med mig är att jag kan ha sjukt kort stubin, samtidigt som den är milslång inom andra områden. Jag har temperament, humörsvängningar, PMS-attacker, kan vara riktigt tjurskallig och kan vara riktigt jävlig när det kommer till bråk. Är rätt destuktiv då, och mobiler och annat som finns till hands har en tendens att bli kastade i golvet. Jag kan bli ruskigt känslosam ibland också, och ha lätt till att börja grina. Jag hatar att grina, men det kommer när man är frustrerad, ledsen och när det är lyckliga/olyckliga slut på filmer. Tyvärr. 

Saker som gör mig riktigt arg och förbannad/allmänna saker jag inte tål:
- Dumma kommentarer
- Skitsnack
- Prutt-humor
- När folk tar på min näsa
- När folk härmar mig
- Nonchalans
- Respektlöshet
- När folk inte tar mig seriös
- Frustration 

Saker som gör mig glad:
- Kramar
- Omtanke
- Gulliga telefonsamtal/sms
- Glass
- Choklad
- Vin
- Dåliga skämt

Jag tycker i allmänhet:
- Listor är det smartaste som finns
- Folket borde ta mer ansvar och satsa på miljön
- Att man ska öppna fler ungdomsgårdar
- Dygnen är alldeles på tok för korta
- Komvux och telefonoperatörer kan vara riktiga skithögar
- Att vi tjejer överanalyserar för mkt
- Vegetarianer har en ensidig kost

Vad jag gör när ingen annan ser:
- Noppar bort äckliga hårstrån från midjan och neråt med pincett
- River/biter på nagelbanden
- Sjunger, diskuterar och pratar med mig själv
- Står/dansar och utvärderar mig själv naken framför spegeln (alternativt med olika klädeskombinationer jag tror skulle vara fint)
- Klämmer alla dessa svarta porer jag har på näsa och haka

Saker jag är rädd för:
- Att dö
- Att bli blind
- Att göra fel val inom allt
- Att ångra saker
- Att bli en ensam och bitter jävla kärring efter pensionen

Saker som jag tycker är jävligt bra:
- Speglar
- O'boy
- Telefoner
- Sängar
- Doftljus

Saker som jag eventuellt måste bli bättre på:
- Ekonomi
- Städning
- Träffa kompisar
- Planering
- alkoholintagning (:p)

Saker som jag skulle vilja kunna:
- Spela gitarr
- Sticka
- Laga mat
- Vara på två ställen samtidigt
- Flyga
- Skjuta
- Höja på bara de vänstra ögonbrynet

Saker som jag gärna vill spendera sparade pengar på:
- Jorden-runt-resa x 10
- Mitt drömboende
- Underkläder, skor och väskor
- Ögonoperation
- Sånglektioner

Saker jag skulle ta med till en öde ö:
- Båt
- Självklart någon att prata med (alternativt äta upp om maten tryter)
- Musik
- Dildo
- Solskyddsfaktor
- Papper och penna till flaskpost

Allmänt
Favoritdjur: Hund, kanin, fiskar, fåglar, gnagare..(fan allt förutom insekter, är världens största djurvän).
Favoritfärg: Hela spektrat, men olika beroende på vad.
Favoritord: Nörd, freak, galet, jade jade jade, krackelera
Favoritfrukt: Mandarin skulle jag väl tro
Favoritfilm: Waterworld kan jag se om och om igen, men självklart finns det en hel drös med såna.
Favorittryckarlåt: Always - Bon Jovi
Favoritbil: Ford mustang (och nej, jag kan inget annat om bilar än hur dom ser ut)
Favoritblomma: Orkidé, flamingoblomma, garbera och porslinsblomma
Favoritplagg: Underkläder skulle jag inte klara mig utan
Favorithak: Inte så noga, kan roa mig på de flesta ställen
Favoritmat: Kyckling, pasta, blodig entrecôte, wokade nudlar och specialmackor


RSS 2.0