Sugar sugar

Fucking jävla nöjd.



Redemption - April Divine


Huge

Några av mina amatörfoton av Sis' gigantiska mage. Blev faktiskt sjukligt nöjd.
Snart är det dags.

 


Butterfly kisses -Bob Carisle




Killen

Är du en sån som jag (och typ alla andra) och älskar överraskande roligheter? Ett tips till dig är att stundom hålla ytterdörren öppen, man vet aldrig vem eller vad som helt out from the blue bestämmer sig för att titta in och säga 'hej', och är på riktigt bushumör när du ärupptagen med plattången.


  



Abandon - Backyard Babies


Marie

Spontan afterwork med lilla A. Hon drog med mig till sitt favorithak Marie Liveau, och ja. Haha, det var mkt skratt, mkt snack och jag får höra henne på fyllans allvar mena att jag är hennes självklara soulmate. Aw

 

 

Eh, eh (nothing else I can say) - Lady Gaga



Midsommar

Det var en klassiskt in-the-last-minute-midsommar. Riktigt mysig med midsommarlunch, grillning, smörgåstårta (även jordgubbar också om vi hade orkat trycka i oss det också), femkamp med tipsrunda, stövelkastning (som undertecknad faktiskt vann, fast bakåt...), säckhoppning, gurkstafett (gick sådär när jag fick ett vilset infall om att vara hungrig och åt upp halva stafettpinnen)  och självklart småtävlingar som att tjejena skulle spotta gelegrodor i en skål, och killarna handlöst skulle föra över papperstussar från en tallrik till ett glas med hjälp av vaselin på näsan. Vi åt seriöst nonstop från klockan 16, (självklart med massa snaps) och kvällen avslutades med ännu mer lekar och spel innan man lyckades somnade vid matbordet och kände sig lite haltvungen att hugga en taxi hem. En väldigt lyckad traditionell midsommar, precis som det ska vara.

   
  
  

"...Full idag, full i morgon
så ser livet ut för mig
jag ska aldrig svika flaskan
jag ska aldrig gifta mig

på min gravsten, på min gravsten
ska det ristas i latin
at här under ligger stoftet
av ett jävla fyllesvin..."

Fyllevisa vid VM i friidrott


BTW

Btw - officiellt nu väger jag över 50kg. Bara cirkus 5-7 kg kvar, och så mt som jag äter nu kommer det förhoppningsvis  snart att gå. S v u l l a !



The last fight - Bullet for my valentine


V-tuna express

Alltså, jag fullkomligt älskar oväntade saker som får en att vika mungiporna uppåt lite extra mkt. T. ex när man beställer hem pizza från Vallentuna, och får det serverat i dessa fantastiska kartonger. Då får man liksom på riktigt lust att beställa mer, bara för att.



Bandit for life - Blowsight (pepp!)


Munchkin

Och självklart ett litet Grattis i efterskott till Pojken <3
En flygtur är planerad och smörgåstårta serverad (min smörgåstårta är Grym, baby! :)







Obvious heart - Finger eleven


Rapunzel

Sådär, nu har jag träffat människor, varit på jobbet och fått igång min telefon, så nu känns livet lite lätt stabilare. Är fredag, och trots att jag för tillfället är ensam njuter jag i mitt eget fredagsmys (light) bestående av coca cola, makaroner, chips&dipp och surf's up som just nu går på tvn. Det manliga sällskapet är förhoppningsvis hemma snart, och då är tanken att jag ska tvinga honom att titta på den underbaraste filmer "trassel" (Pasqual är sötast och Maximus är mer eller mindre The Horse) och fortsätta betona kvällen med fredagsmys.



Brand new start - Alter bidge


In these arms

En sjukt sliten tjej, och en väldigt stor mage <3

 

Love her - Seether


FML

Alltså, jag borde seriöst ta och bita huvudet av killarna på tele2! Hur i hela helvetet kan man stänga av någons mobil utan att ha full koll på papprerna?! Övergår mitt förstånd. Vilket betyder att jag har kört med min dampbil fram och tillbaka mellan Väsby och Täby för att kunna hugga en telefon för att ringa och bråka med kundtjänsten, logga in på internetbanken, skriva ett gäng mail, och åka tillbaka för att ringa lite till för att sedan fortsätta min fantastiskt värdelösa dag på jobbet.

Så med andra ord, min mobil är ur funktion,  så jag är totalt strandad. Jag har haft en stressig och jobbig arbetsdag, ryggen gör ont, fick lingonvecka och är naproxenlös. Pojken är inte hemma, och kan som sagt inte snacka med någon. Fick dessutom nyss mail om att jag inte är antagen till utbildningen då det var närmare 600pers som skulle kivas om 38 platser. Livet suger. Och då har jag inte ens räknat in på bilen.



Fuck my life. Det är tur att jag har en ledig helg framför mig där jag dessutom inte lär träffa någon annan än min knäkanin.

Tear away - Drowning Pool

Bryan Adams <3

Bryan Adams. I love. Det var han som fick upp mina öron för rock när jag gick på mellanstadiet. Och jag kan fortfarande inte få nog av Summer of 69, Open Road, Can't stop this thing we started, Run to you och i stort sett alla andra. Upptäckte att Han spelade på grönan igår, och då pojken inte är lika hajpad på honom som jag, lyckades jag flirta med mig T &M från jobbet till en spontantripp till staden. På spårvagnen dit får konduktören nys om att domhar stängt Gröna Lund, vilket är omringad av sisådär 6000 pers som vill se Bryan Adams lika mkt som jag. Men vi tänkte "Mat?" och satte oss bakom Stekarnas för att försöka få beställa varsin pastarätt. Men då alla fem serviöterna var väldigt mkt ofördelaktiga och väldigt upptagna med att stå och inte göra någonting ist för att ens ta emot en beställning gav vi upp, och hoppade in på Hamburgarstället Big Shark. Jag tror att personalen där var förprogrammerade att säga högst 5 ord (T; har ni dippsåser? Personal; Ja.) och hävdade att dom inte hade Coca Cola light när dom har hur många burkar som helst synliga i kylen. Vi har nog aldrig blivit så faschinerade. Hur som helst, en timme efter att konserten hade människor börjat tröttna på att vänta, och vi såg vår chans att glida in och hugga den sista kvarten av denna underbara spelning.  

       

Den här kvällen har jag svårt att klä i ord, då vi skrattade ta mig fan hela kvällen och allt bara ville gå emot oss. Helt jävla fantastisk, och det var länge sen min mage fick ett sånt träningspass. Drog i snöret och vann såpbubblor som vi kund irritera massa folk med, köpte en slush (självklart med blåbärssmak) av Stekarna som kallade mig Prinsessa, och tvinga Hönsmamman T att fixa en SMSbiljett åt mig eftersom min mobil dog och fortfarande inte vill vakna.

Straight from the heart - Bryan Adams


...

Smidig jävla brud då.
Äckligt bitter.



Away - Breaking Benjamin


Foodface

Okej, jag erkänner. Jag är beroende. Jag är ta mig fan helt jävla addicted - till blåbär. Allt som sägs innehålla blåbärssmak, I take it. A l l of it. Och det är inte något finlir här inte, utan här snackar vi svullo-goes-extreme. Marabou sensation Blueberry milk, kexchoklad&blåbär, singoalla you name it. Jag har så stora cravings för det så att jag borde klassas som sjuk. 









One way street - Daniel Lindström


You say tomato

Ja, ibland är arbetsdagarna långsamma, sletna, värdelösa och kaotiska. Helt out of line. Men hur jävlig dagen än kan vara, kan det alltid dyka upp något som får en på glatt humör igen, alltifrån en komplimang, en trevlig kund, pepp, eller något konstigt som vi för tillfället råkar sälja (typ ett countrysjungande får). Fast  nu va det tomaterna som lyckades pensla på ett flin och ett gapskratt i mitt trött och osminkade ansikte. Underbart.






A touch of Paradise - John Farnham


Fearless

"...I did my best
and I did fail
a thousand many times
and I did rise
to fail again
giving up was no choice of mine
but as I turned
the rage was white
blank by stories yet to be
unwritten, untrue
a dream, a goal
to step up, and become me..."


Fuck

"The lover ring" från One teaspoon.
I adore.


Sin with a grin - Shinedown


Gillart

 

Love it när det (vid tillfällen) syns att jag och tjejerna tar stort ansvar över valet av arbetsbyxor då vi upptäcker att en har hål i jeansen där bak, en har där fram och den tredje har inget skärp och visar halva härligheten när hon böjer sig fram. "Den kvinnliga versionen av rörmokare" som A sa. Tokcharmigt.


Revolution, Baby - Sonic Syndicate

 


RSS 2.0