Happily

God. Min kropp är helt körd. Jobbade morgon idag, och det var knappt att jag pallade att lyfta ett paket youghurt. Usch, skulle behöva en naprapat, kiropraktor, massör, akupunktör, och en lång räd på spikmattan.
Har socialiserat lite med föräldrarna idag, ett finare ord att täcka våldgästning av ren tristess efter jobbet. Hämtade mamma på sjukan och så bar det av till Arninge för att tugga i oss lite mat, inhandla Världens bästa Lip balm (Demons & Angels lipshine) och sedan följa med dom hem och snylta deras dator med en hel hög m&m. Alltså inte så tokigt. 

Dagens bästa: ställde mig på vågen och upptäckte till min förundran att den visade 52,7 kg. Jag tror att den är trasig och jag borde kanske ha tagit av mig den stora tröjan, men det hör egentligen inte hit tycker jag. Glädjetjut!   

Jag har självklart hängt en timme på tradera och blocket, och hittat världens coolaste retro espressomaskin i rött för 1500:- - och undertecknad blir ju kär. För att inte tala om alla burkar, kuddar, brickor och lampor i retrostyle som skulle göra vad som helst för att tömma mitt surmulna bankkonto. Det är tur att han inte sitter bredvid mig när jag gör mina räder, han skulle få krupp och skicka mig till en terapeut för att bli av mitt habegär av onödiga (men dock Galet coola) grejer. Jag är skadad.

Annars så har man funtat lite mer på det här med att buga sig  för pojkens vilja och skaffa katt. Personligen skulle jag mkt hellre vilja ha en hund, men det är faktiskt sant som alla säger att man blir bakbunden oftare än vad man egentligen skulle vilja. Så en kisse som pallar trycket i ensamhet är kanske inte helt fel ändå, om man nu väldigt gärna vill ha det där keliga (om man inte nöjer sig med att jag spinner emellanåt). 
Så om vi nu skulle bestämma oss för att utvidga vårat zoo i lilla lägenheten, så får det blir på ett villkor, och det är  att det ska vara en Bengal-katt. Ni vet, en sån som ser ut som en liten leopard, fruktansvärt häftiga. Skulle det vara så, kanske det eventuellt möjligtvis tåls att tänkas på lite till. 

Nä, nu blir det till att ställa till med lite pre-middags fika och hålla ett extra öga på den åttbeniga terroristen som kryper på bordet - han kanske får för sig att äta upp mig. 

Santa Monica - Shinedown

      


Kommentarer
Postat av: Erica

oh my guuuuud grattis till vågens utlåtande! glad jag blir :) <3

2009-09-28 @ 22:58:34
URL: http://skorpans.blogg.se/beautifuldisaster
Postat av: Erica

hello. ne gardiner är bara uppe. väntar fortfarande på en ombesiktning av lägenheten innan jag sätter upp tapeterna :)

2009-09-29 @ 08:14:28
URL: http://skorpans.blogg.se/beautifuldisaster

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0