1:a maj

Dear God, tiden går så fort! Redan maj, och ja - har det hänt något man skulle kunna kalla vettigt sedan dess, egentligen?

Valborg var en jobbig dag, satte mig i en kassa och kom liksom inte därifrån på 5 timmar. Inte riktigt helt hundra. Sedan var det bara att ta sig hem, byta om och knata över till E, toppade humöret och fick sitta och mumsa i sig en god hallonpaj och ett par glas vin. Vi alla var nog lite möra och sega, men det var riktigt trevligt att träffa sötnötarna igen. Sedan var det dags att ta sig tillbaka till Väsby och somna på soffan.

Dagen idag har varit helt okej hittills, vaknade av solsken och av att Pralin hade blivit uppknuffad i sängen och satt och bet i mitt hår. Efter en dusch och en tripp till ICA för att äta glass och införskaffa den efterlängade Twilight, fick man en härligt snabb och nercabbad skjuts till Täby igen. Tanken var att man skulle hjälpa syster med en snabb visit på IKEA, för att efteråt försöka träffa L och äta glass. Men tji fick jag. En snabb räd till Tippen innan man tog sig dit och fann ett par kineser tältandes vid en rondell. Mötte upp syster och J, och efter sisådär 3 timmar var vi fortfarande inte klara då allt som var uppskrivet på inköpslistan hade utgått (förutom undertecknads som spontanköpte nödvändiga smågrejer som älgpasta :) Självklart var vi inte klara här, utan en sväng till Rusta där man hittade en galet häftig flamingo på pinne (och råkade snatta till sig en Flower-by-kenzo-wannabe) och ännu en liten sväng till Jula...så fick man ändå inte ta sig hem, utan vi skulle ju såklart skjutsa Humle & Dumle till Hässelby och kånka upp deras alternativa möbellösningar till lägenheten.

Men sedan gav vi oss hemåt, spanade in kvällssolen bakom våra solglasögon, slogs när vi såg en gul bil, och jag satt och lekte radio med katastrofal mottagning. 

Nu vankas grillad mat, och kvällen är ung.

Say it right - Nelly Furtado


Kommentarer
Postat av: ullis

haha ja precis, nästa gång får vi se till att vinna lite granna (:

2009-05-04 @ 10:32:18
URL: http://papilio.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0