This is the "me" I know

Hej. Jag heter S. Jag kallas för Sessan, Steven, Bambi, Floppen, Stefan, Tjockis, Steken och massvis med andra gulliga namn. Jag har upptäckt att min personlighet fortfarande kan överraska efter att man har känt mig flera år, så nu är tanken att jag ska få dig att lära känna mig bättre. Ryskt ursprung, född i Solna och uppvuxen i Täby. Älskar Stockholm och storstaden, och att ha alla människor omkring mig.

Om jag skulle få vara egotrippad och beskriva mig med ord, skulle jag påstå att jag är galet charmig, genomsnäll, skämtsam, avslappnad, social, nästan alltid glad och trevlig (även om jag har blivit relativt bitter den senaste tiden). Jag älskar att skratta och kan associerar nästan allt till sex, vilket alltid är lika roligt. Jag är en person som kan komma överens med nästan alla typer av människor, jag har inte mkt till fördomar (även om jag är rätt ytlig) och är alltid rätt godtrogen och naiv. Vanligtvis är det så att man antingen gillar mig som person eller inte.
Jag är medveten om att jag kan vara riktigt flirtig, men dock är jag fortfarande omedveten om när detta sker. Jag anser mig fortfarande alltid vara social, trevlig och skoja och skratta som med vem fan som helst. Så det är ofta inte min mening att det ska uppfattas så. Hur som helst. Jag har alltså relativt lätt att lära känna nya människor och få nya kompisar, killar som tjejer. Det krävs väldigt mkt för att jag ska tycka något är pinsamt och kan i stort sett börja snacka med vem som helst när jag är på det humöret. Jag kan ofta vara för snäll, och ja/nej frågor kan vara jobbiga ibland, men jag är en stjärna på att slingra mig ur sådant på ett relativt bra sätt utan att riktigt svara på frågan.

Jag lyssnar mest på rockmusik, och övriga intressen utöver att socialisera och interagera, är inredning, kreativitet, fika, fotografera och ibland bara att få vara (inte ofta, men nångång ibland...kan iof kanske inte ses som ett intresse direkt). Jag gillar det engelska språket och har skrivit en hel drös med dikter. Jag är även en rätt nördig person som actually tycker att det är roande med att titta på tecknat, sällskapsspel, promenader, lägga pussel och baka, att göra vad fan som helst med nära och kära är alltid lika kul oavsett.

Framtidsmässigt kan jag tala om att innan jag bildar familj, vill jag ha rest mkt, skaffat en utbildning och ett schysst jobb som jag trivs med. För tillfället kan jag tänka mig yrken som flygledare, inredningsarkitekt, socionom, mäklare och jurist, men blir alltid lika apatisk när det kommer till att välja mellan flera 'bra' val. Har tänkt mkt på barn och namn och vad mitt barn ska och inte ska få göra, vilket resluterar i att jag tror att jag inte kommer vara världens bästa mamma.

Mina föräldrar har varit gifta i typ 25 år, bor tillsammans, har företag tillsammans, är med varandra 24/7, och kan fortfarande vara lika nykära. Det är galet, men de är verkligen soulmates. Så uppvuxen med den bilden av förhållanden är det ju logiskt att jag tycker att det är så det ska vara. Okej, jag skulle definitivt inte vilja sitta i arslet på varandra eller ha företag tillsammans med min pojkvän, men närheten, romantiken, omtanken, tryggheten, alla leenden osv, ska finnas där. kanske inte 24/7, men spontant kunna dyka upp ibland iaf. Så, när jag väl gifter mig, ska jag Aldrig skilja mig (då får du dras med mig resten av livet, though shit). Jag är en mkt kramig och pussig person, och hålla handen, pussa på pannan, ligga sked, tända ljus, uppskattning och få varandra att känna sig älskade är en självklarhet för mig, och i mina ögon inte så mkt begärt i ett förhållande, det ska finnas där för att båda vill och bara för att det hör till. Hur man känner för varandra prioriteras, och jag tycker inte att man kan ta små uppehåll ibland för att man exempelvis har haft en dålig vecka.

Negativa saker med mig är att jag kan ha sjukt kort stubin, samtidigt som den är milslång inom andra områden. Jag har temperament, humörsvängningar, PMS-attacker, kan vara riktigt tjurskallig och kan vara riktigt jävlig när det kommer till bråk. Är rätt destuktiv då, och mobiler och annat som finns till hands har en tendens att bli kastade i golvet. Jag kan bli ruskigt känslosam ibland också, och ha lätt till att börja grina. Jag hatar att grina, men det kommer när man är frustrerad, ledsen och när det är lyckliga/olyckliga slut på filmer. Tyvärr. 

Saker som gör mig riktigt arg och förbannad/allmänna saker jag inte tål:
- Dumma kommentarer
- Skitsnack
- Prutt-humor
- När folk tar på min näsa
- När folk härmar mig
- Nonchalans
- Respektlöshet
- När folk inte tar mig seriös
- Frustration 

Saker som gör mig glad:
- Kramar
- Omtanke
- Gulliga telefonsamtal/sms
- Glass
- Choklad
- Vin
- Dåliga skämt

Jag tycker i allmänhet:
- Listor är det smartaste som finns
- Folket borde ta mer ansvar och satsa på miljön
- Att man ska öppna fler ungdomsgårdar
- Dygnen är alldeles på tok för korta
- Komvux och telefonoperatörer kan vara riktiga skithögar
- Att vi tjejer överanalyserar för mkt
- Vegetarianer har en ensidig kost

Vad jag gör när ingen annan ser:
- Noppar bort äckliga hårstrån från midjan och neråt med pincett
- River/biter på nagelbanden
- Sjunger, diskuterar och pratar med mig själv
- Står/dansar och utvärderar mig själv naken framför spegeln (alternativt med olika klädeskombinationer jag tror skulle vara fint)
- Klämmer alla dessa svarta porer jag har på näsa och haka

Saker jag är rädd för:
- Att dö
- Att bli blind
- Att göra fel val inom allt
- Att ångra saker
- Att bli en ensam och bitter jävla kärring efter pensionen

Saker som jag tycker är jävligt bra:
- Speglar
- O'boy
- Telefoner
- Sängar
- Doftljus

Saker som jag eventuellt måste bli bättre på:
- Ekonomi
- Städning
- Träffa kompisar
- Planering
- alkoholintagning (:p)

Saker som jag skulle vilja kunna:
- Spela gitarr
- Sticka
- Laga mat
- Vara på två ställen samtidigt
- Flyga
- Skjuta
- Höja på bara de vänstra ögonbrynet

Saker som jag gärna vill spendera sparade pengar på:
- Jorden-runt-resa x 10
- Mitt drömboende
- Underkläder, skor och väskor
- Ögonoperation
- Sånglektioner

Saker jag skulle ta med till en öde ö:
- Båt
- Självklart någon att prata med (alternativt äta upp om maten tryter)
- Musik
- Dildo
- Solskyddsfaktor
- Papper och penna till flaskpost

Allmänt
Favoritdjur: Hund, kanin, fiskar, fåglar, gnagare..(fan allt förutom insekter, är världens största djurvän).
Favoritfärg: Hela spektrat, men olika beroende på vad.
Favoritord: Nörd, freak, galet, jade jade jade, krackelera
Favoritfrukt: Mandarin skulle jag väl tro
Favoritfilm: Waterworld kan jag se om och om igen, men självklart finns det en hel drös med såna.
Favorittryckarlåt: Always - Bon Jovi
Favoritbil: Ford mustang (och nej, jag kan inget annat om bilar än hur dom ser ut)
Favoritblomma: Orkidé, flamingoblomma, garbera och porslinsblomma
Favoritplagg: Underkläder skulle jag inte klara mig utan
Favorithak: Inte så noga, kan roa mig på de flesta ställen
Favoritmat: Kyckling, pasta, blodig entrecôte, wokade nudlar och specialmackor


Kommentarer
Postat av: Anonym

Now we know everything about you ;)

2009-02-01 @ 15:47:30
Postat av: Anonym

haha, galet :p

2009-02-01 @ 21:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0