Don't drink and drive

Lördagen spenderades med ingenting vettigt what so ever. Iaf inget speciellt som man lägger på minnet. Tog en tripp till Täby Centrum med F för att hitta ett par brax, men inte fan blev det till att åka pulka inte. Och inte hittade han några schyssta jeans heller, utan spenderade pengarna på ett par wii-spel ist - MarioKart och Link's Crossbow training ink. ratt och pistol. Tog oss hem, och sen satt vi bänkade framför tvn resten av kvällen, i full färd med att skjuta. Det känns fortfarande riktigt bra att jag har highscoret när det är han som har vapenlicens.

P kom över och kirrade sina berömda hamburgare åt oss och E som självklart hade kommit över. Testade MarioKart och frälsta som vi blev över detta körglada tv-spel hamnade vi i soffan med våra malibudrinkar hela kvällen. Och i början var vi faktiskt rätt duktiga, innan det spårade ur rejält vid magic mushroombanan. 
Så vid halv 2 på natten, efter P hade gått för länge sen och han hade gått och lagt sig, begav vi oss ut på en hejdundrande promenad (fram och tillbaka till Statoil), då vi kramade träd och gjorde snöänglar. Han tyckte vi var dumma i huvudet, och visst kanske vi inte såg så friska ut egentligen, men fy fan vad mysigt det var. 
Efteråt tänkte vi försöka klara de sista äckliga banorna, men snöfärden måste ha fått oss att nyktra till rejält, för helt plötsligt gick det jättebra igen, och lika lätt klarade vi hela spelet. Så efter vi konstaterat det här med "don't drink and drive" tyckte vi att det kanske var dags för sängen, eller den rutinerade med ack så sköna soffan för Es del.  

Det var faktiskt en riktigt nice lördag, även fast vi för en gångs skull höll oss borta från Magasinet.

Kommentarer
Postat av: Erica

Haha! galet bra vi va! visst blev bilderna bra. finns dock dem som inte vart så bra ;)

undra vad min bartender säger! :P

2008-11-24 @ 18:24:10
URL: http://skorpans.blogg.se/beautifuldisaster

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0